• 瀏覽: 53,770
  • 回覆: 210
  • 追帖: 2
想點呀

熱賣及精選
咁兒嬉? 

陳茂波合夥會計師行,係咁上下料。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-2 05:19 PM 發表

彭博問波叔: 今朝你話唔排除未來再加稅, 個市即時大跌, 你仲有咩野好講.

波叔:   我理解 (錯左) 你今朝問題, 我以為你問會唔會取消"加印花稅"的決定, 所以我答唔排除, 其實係指: "會睇住個市況, 暫時唔敢應承你, 會繼續執行呢個 加稅政策 還是 取消呢個政策... :s ...
控制金融幫人出貨入貨,有沒有證據控告拒?擾亂全球金融導致散戶損失嚴重的罪名?

引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2021-3-2 05:30 PM 發表

俾中央小到屎忽開花就真,阿爺北水托市,你條L樣就對著干
已爛, 隨時國安辦上門執佢一鑊!!

轉身射個三分波,加d蕉皮先

引用:
原帖由 中秋綠色的留言 於 2021-3-2 05:52 PM 發表

人地退休去外國啦
上到機至講……

阿茂英文咁屎,唔係麻!

咁我理解係咪有機連上次話加的都要睇情況,可能唔加

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-2 05:19 PM 發表

彭博問波叔: 今朝你話唔排除未來再加稅, 個市即時大跌, 你仲有咩野好講.

波叔:   我理解 (錯左) 你今朝問題, 我以為你問會唔會取消"加印花稅"的決定, 所以我答唔排除, 其實係指: "會睇住個市況, 暫時唔敢應承你, 會繼續執行呢個 加稅政策 還是 取消呢個政策... :s ...
唔係,係最多唔加…

波叔咁怕得罪人
真系想等7婆流亡海外後
佢可以做臨時首領過下引

引用:

沒有計劃撤回加稅決定,但現時也沒有計劃再加稅

唔識英文就好似其他領導人用自己方言答,有guts啲,唔使媚外!

一句影響個市,同侵侵一9樣

㚒埋玩語言藝術,小佢數簿人渣敗類。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]