• 瀏覽: 53,769
  • 回覆: 210
  • 追帖: 2
熱賣及精選
認錯都無用啊
破壞左港女牛三, 一定要拉佢返新彊坐10年

唔該你收聲講少句啦😭
放過我地小股民啦😭
唔排除取消印花稅都可以講到變繼續加稅,語言表達能力有冇咁差?😭

解釋都無用

引用:
原帖由 touya08 於 2021-3-2 17:47 發表

又上垃圾會話:加稅對個市無影響,加稅唔會香港競爭力唔係鬥平?🤣😂🤣😂真係服左佢,死阿荿
應該係比人小到要轉軚. 反正佢答問題英文都口窒窒咁, 當聽錯都係一個好籍口.

現在改口話: 我無話再加.. 唔排除係指, 市況真係唔店, 唔排除撤回呢個決定姐...

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-3-2 05:48 PM 發表

認錯都無用啊
破壞左港女牛三, 一定要拉佢返新彊坐10年
人地退休去外國啦

局長其實需唔需要通過語文測試?

可唔可以解釋吓,點解約埋美國佬係同一日,一個加印花稅,一個減印花稅?

會計佬一名!冇L用

引用:
原帖由 中秋綠色的留言 於 2021-3-2 05:52 PM 發表

人地退休去外國啦
下午啊爺比左電話佢, 話幫佢睇左新疆d樓, 希望佢退休住得舒服d
佢即刻淆底, 過幾日取消加稅

香港D官真係......

引用:
原帖由 cskch 於 2021-3-2 05:19 PM 發表

彭博問波叔: 今朝你話唔排除未來再加稅, 個市即時大跌, 你仲有咩野好講.

波叔:   我理解 (錯左) 你今朝問題, 我以為你問會唔會取消"加印花稅"的決定, 所以我答唔排除, 其實係指: "會睇住個市況, 暫時唔敢應承你, 會繼續執行呢個 加稅政策 還是 取消呢個政策... :s ...
佢開市put左幾多?
收市又call左幾多?

吊那星,波叔係咪入左好多熊仔?

引用:
原帖由 200888 於 2021-3-2 05:52 PM 發表

可唔可以解釋吓,點解約埋美國佬係同一日,一個加印花稅,一個減印花稅?
新聞版班人剩係識支持支持支持無一個人敢答

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]