• 瀏覽: 19,198
  • 回覆: 119
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-3 12:53 PM 發表

香港🇭🇰政府一定有"原因", 咁先可以繼續叫你打㗎嘛😔。
科興疫苗講明比59歲以下18歲以上,都要去試針,唯有話你係忠心嘅廢老。

熱賣及精選
引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-3-4 12:17 PM 發表

科興疫苗講明比59歲以下18歲以上,都要去試針,唯有話你係忠心嘅廢老。
廢佬點會知呀😂?

引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-4 02:48 PM 發表

廢佬點會知呀😂?
有得一單打針死人就有第二單架啦,實會同韓國有得揮呀!

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-3-4 09:25 PM 發表

有得一單打針死人就有第二單架啦,實會同韓國有得揮呀!
"武漢肺炎"疫苗🦠咁快出嚟, 根本就係問題🙄。

引用:
原帖由 mega001 於 2021-3-4 09:58 PM 發表

"武漢肺炎"疫苗🦠咁快出嚟, 根本就係問題🙄。
總之武漢肺炎會死人,打的大陸疫苗又會死人,真攬炒2步曲。聽日股市又有人跳樓啦,開始變咗攬粉3步曲。

係未唔信老母先??

十年前嘅把戲又玩一次

不要美金,只愛黃金 !!
契媽變大媽

You'll never walk alone
引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-3-5 04:04 AM 發表

總之武漢肺炎會死人,打的大陸疫苗又會死人,真攬炒2步曲。聽日股市又有人跳樓啦,開始變咗攬粉3步曲。
咁你要多謝國家、多謝中央、多謝黨啦😂。

引用:
原帖由 港人知港事 於 2021-3-5 04:04 AM 發表

咁你以後就永世唔好買大陸股啦!如果唔係就冚家X啦!

引用:
原帖由 ck1215 於 2021-3-5 02:35 PM 發表

哎呀第二單又係科興喎,又跑出咗做世界第一啦。

引用:
原帖由 ck1215 於 2021-3-5 02:35 PM 發表

買中國股無問題,買共產9嘅股先係大問題。

本身佢睇好潛力股慢慢投資
好多人當佢短線咁跟風買
升又急 跌都急

又升?

諗緊溝唔溝我好少咋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]