• 瀏覽: 20,415
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
人人有邊爐打係國家脫貧攻堅既戰略大局

熱賣及精選
證監好查一下恆指管理嗰班人好噃

返唔到深圳食海底撈,去一轉旺角海底撈都知啦,一個客都冇,班伙記要出門口撈客,同以前比,今日要下賤到咁,跌9成已經算少啦

一入 藍籌即走樣

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-3-2 02:09 PM 發表

證監好查一下恆指管理嗰班人好噃
你就想, 佢地都有份收錢架

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-3-2 03:22 PM 發表

你就想, 佢地都有份收錢架
咁 ICAC 要做嘢嘞

資金市北水射住。推唔跌,,。

我不入地獄,誰入地獄......
http://hk.myblog.yahoo.com/lee59932000/index?l=f&id=6
跌咁少。

引用:
原帖由 大象米二世 於 2021-3-1 11:24 PM 發表

恆指公司,誰話事?
求波叔 & 議員解答下

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
其實應該要連續五年有盈利及有穩定派息先至俾做藍籌.

帳號注冊至今已滿十年,該說的已經說了,從此隱退.
引用:
原帖由 omegahk 於 2021-3-1 10:54 PM 發表

12133988上星期五才剛宣佈入藍籌
今晚出中盈警,今朝仲俾人炒高近一成

祝君好運

而家恆指班人收錢做野做到出哂面
已經無言...

海底撈料去年盈利大幅減少約90%
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1578174-20210301.htm

海底撈發盈利警告,預計去年盈利按年大幅減少約90%。

盈利大跌,主要是 ...
大陸股,系咁架啦  

呃水吹共慘5無黨,爛C狗 又黎搵食,正仆街!!
引用:
原帖由 razerx 於 2021-3-1 11:02 PM 發表

藍籌身價象徵愈來愈低。
爛鬼打邊爐店都可以上藍籌
點樣同隔離匯豐,騰訊比
我地香港個市真係冇得頂

垃圾 

be next 330

呢間垃圾我未幫襯過

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]