• 瀏覽: 9,791
  • 回覆: 59
  • 追帖: 2
本身 家鄉 係 珠海 未曾喺大陸生活過 但係想 睇下 香港或者珠海附近有冇啲地方 係幾十萬可以負擔下 城市或者農村 係咪有個溫泉區 有冇人可以介紹或者畀多啲意見
多謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 龍哥LLG 於 2021-3-1 10:09 PM 發表

本身 家鄉 係 珠海 未曾喺大陸生活過 但係想 睇下 香港或者珠海附近有冇啲地方 係幾十萬可以負擔下 城市或者農村 係咪有個溫泉區 有冇人可以介紹或者畀多啲意見
多謝
你喜歡城市的繁華方便還是鄉村的清淨,首先你要有一個對生活環境的判斷

當然也有這盤既有繁華,也享有私家花園的清淨,但就不是幾十萬能解決了

你講了要求先有推薦

引用:
原帖由 龍哥LLG 於 2021-3-1 10:09 PM 發表

多謝
幾十萬選擇只得公寓

如果二手舊樓,20~30萬有100平方米

回覆 引用 TOP

首先你買內地摟係為乜先。如果係退休返去住 幾十萬無乜可能做到。同埋你未去過大陸生活 點知咩岩你

三鄉

回覆 引用 TOP

20同99萬都可叫幾拾萬,先說清楚資金先可以比到意見你。

回覆 引用 TOP

珠海幾十萬夠比首期

C:\Work & Recruit data\image\Lam01

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-3-2 11:50 AM 發表

你喜歡城市的繁華方便還是鄉村的清淨,首先你要有一個對生活環境的判斷

當然也有這盤既有繁華,也享有私家花園的清淨,但就不是幾十萬能解決了

你講了要求先有推薦
生活環境的判斷
:應該都係方便D既
二手舊樓
:也可以返而唔洗會所之類
目標:退休返去住下
中港兩邊走
未去過大陸生活
:的確連內地車牌都無
100萬左右都可以

有提温泉的話,選擇就有限

引用:

多謝
平沙

引用:

多謝
裝個安居客,鏈家或者中原中國都可以睇到樓盤資料同價錢,我都喺用呢啲apps,珠海要兩萬以上一平方米,佛山,中山都要萬五兩萬,建議租間試下,租都好平,啲apps都有租盤

引用:

多謝
平平地我淨係諗到呢個
https://youtu.be/MuMiYNL4RhU

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2021-3-3 05:36 PM 發表

裝個安居客,鏈家或者中原中國都可以睇到樓盤資料同價錢,我都喺用呢啲apps,珠海要兩萬以上一平方米,佛山,中山都要萬五兩萬,建議租間試下,租都好平,啲apps都有租盤
我都認同先租吓先,見全新樓盤都係租2300
請問佣金收幾多?

引用:
原帖由 錶妳有冇 於 2021-3-3 06:28 PM 發表

我都認同先租吓先,見全新樓盤都係租2300
請問佣金收幾多?
唔知呢,去apps度問下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]