• 瀏覽: 17,298
  • 回覆: 160
  • 追帖: 2
露晒底啦 留返我哋嘅對話 等其他人去睇吓係我幻想定係你死雞撐番蓋

熱賣及精選
你繼續誤導人啦

咁你指既交通係乜先?

而家已經同內地有關既野先值錢!

不恨古人吾不見
恨古人不見吾狂耳
你咁計一定係啟德最方便嫁喎 正中間位置黎

引用:
原帖由 terrytsangyf 於 2021-3-2 04:46 PM 發表

咁你指既交通係乜先?

而家已經同內地有關既野先值錢!
如果同內地有關就值錢,上水就應該升返一截先啱

引用:
原帖由 今天小小結他 於 2021-3-1 08:14 PM 發表

交通一定係最重要 日日唔洗哂咁多時間出勤  自己私人時間都多唔少
居然唔係錢。
之前,有師兄分享,依家係上網年代。
就算每日3小時車程,在家上網和在車上網一樣。

我反而覺得太近鐵路站麻麻,太多雜人。步行5至10分鐘路程最好

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-3-2 11:20 AM 發表

講得o岩
我住九龍吊腳地方,坐小巴轉地鐵過海都要35分鐘
住元朗坐小巴轉西鐵過海,竟然只需45分鐘內
每日用多10分鐘,吸少左廢氣,真係值得
睡眠質素都好啲啦

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-3-2 02:03 PM 發表

選擇性失明?
我講得好清楚
九龍過海35分鐘
元朗過海45分鐘
相差只係10分鐘,空氣又好d,所以我選擇元朗
每日元朗過海來回要個半鐘,九龍唔係超過1個鐘?
果10至20分鐘咁重要,所以港島番工要住番港島?
咁緊張要番工,仲要選擇性失明去盲橕,真係適合做奴隸

利申:講左冇話港島,九龍唔好,只係我鐘意元朗
咁都踩親你?唔可以自己有自己鐘意既地方?一定要橕你鐘意既地方?; ...
對住啲無知,係唔應該浪費時間。

引用:
原帖由 大灰筍盤 於 2021-3-2 06:17 PM 發表

對住啲無知,係唔應該浪費時間。
開個新帳號 自言自語 真心浪費時間  今晚早啲瞓聽朝早啲起身坐車玩電話好過啦

引用:
原帖由 多年後回歸的人 於 2021-3-2 06:51 PM 發表

開個新帳號 自言自語 真心浪費時間  今晚早啲瞓聽朝早啲起身坐車玩電話好過啦
我冇搭車好耐啦傻仔!你睇下我開戶日期先去性幻想啦!

引用:
原帖由 大灰筍盤 於 2021-3-2 06:52 PM 發表

我冇搭車好耐啦傻仔
你鄉下騎牛㗎? 連車都冇

引用:
原帖由 崖上純情的主席 於 2021-3-2 03:02 PM 發表

激動果個係你wo

我又冇話番工方便唔好
我亦都講得好清楚,我唔鐘意太近公司
番工方便就奴隸係你講,唔係我講
我只係講我生命唔係得番工
生命得番工,同埋番工好重要,果d先係奴隸

麻煩唔好搬龍門,將我之前講既野縮減啦
以你既logic,交通愈短途愈好
咁養車黎做乜?
遊車河,2支燈口有落?
去旅行坐飛機應該唔o岩你喇,番大陸都2個鐘,你應該頂唔順

再次 ...
返工係生命入面最常發生既事,能夠係入面慳到時間先可以有時間做其他野

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世
引用:
原帖由 lawtung58 於 2021-3-2 05:04 PM 發表

你咁計一定係啟德最方便嫁喎 正中間位置黎
如果T2通左,啟德就真係方便

現在係"真係唔方便"

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世
引用:
原帖由 大灰筍盤 於 2021-3-2 06:52 PM 發表

我冇搭車好耐啦傻仔!你睇下我開戶日期先去性幻想啦!
開咁多帳號為乜呢 我冇㗎 得一個帳號  幫我講嘢嘅我全部唔識架 公道自在人心

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]