• 瀏覽: 19,416
  • 回覆: 306
冇影響就咪嘈嘈閉,話人低制你喇。

熱賣及精選
 台灣綠 L 新聞真係好鐘意呃 9 人, 
2020年 11月先實行反傾銷稅, 
然後就話你知上年全年總銷量只跌 1%... 

樓主仲好似執到金咁拎嚟打飛機, 
真係笑 L 爆我~~~ 

永遠不要和白痴爭辯,因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗打敗你。
引用:
原帖由 nicekate 於 2021-3-1 12:53 PM 發表

咁咪留返比呆灣紅酒煑菠蘿囉!😂
菠蘿炒龍蝦配紅酒😂

澳洲既然唔讓步 證明唔驚你中國制裁

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
引用:
原帖由 jalsen8888 於 2021-3-1 03:31 PM 發表

益咗俄羅斯, 都好既, 話晒係 "新時代全面戰略協作夥伴關係"
國內都有唔少葡萄園,少個地方多個機會

https://youtu.be/5JtwDWcDiCw

既然冇影響咁點解日日吠?
想証明自己係狗?

我長期响國內工作。眼見中國話唔再入口澳洲紅酒,但係奔富紅酒既供應基本上係源源不絶。至於係唔係“國産”奔富我就唔知喇!😅😅😅

做生意原來係咁計數?唔係諗住點樣做多些生意,而係諗失去市場都唔係輸好多啫來自我安慰咁搞笑。

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-3-1 12:57 PM 發表

又講真話 ?!  
之前龍蝦已經冇咩大影響,而家又篤爆一單…
叫五毛糞青小糞紅情何以堪 ??😡
呢幾個月澳洲龍蝦平到傻,你咁都話冇影響

引用:
原帖由 james@zeta 於 2021-3-1 12:57 PM 發表

又講真話 ?!  
台灣報

引用:

又講真話 ?!  
你信台媒?
你信一個無新聞自由無自尊人格地方嘅傳媒

小心路滑;黃人搞到成地米青。

引用:

又講真話 ?!  
乜都係你講!

看2020年是沒用,看2021年全年就知啦

咁留返唔好賣俾中國啦,日日紅酒配龍蝦,飯後果就搭呆灣鳳梨.正啊....
話冇影響但日日嘈,精神分裂啊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]