• 瀏覽: 3,611
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
幾時開始?

熱賣及精選
引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-1 07:03 AM 發表

幾時開始?
三四期?

回覆 引用 TOP

你自己買左幾多間

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2021-3-3 09:44 AM 發表

你自己買左幾多間
你呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-3-1 07:03 AM 發表

幾時開始?
掛羊頭賣狗肉

回覆 引用 TOP

個post出左一日無人理,又自己推一下,我幫你問左國內AA香港城跌左價現在9千大把單位,無錯只賣香港人一期推左半年3座樓都未買完重大把單位,遲早會開放國內人買。

引用:
原帖由 千堂 於 2021-3-3 02:38 PM 發表

個post出左一日無人理,又自己推一下,我幫你問左國內AA香港城跌左價現在9千大把單位,無錯只賣香港人一期推左半年3座樓都未買完重大把單位,遲早會開放國內人買。
你自己咪 AA😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 千堂 於 2021-3-3 02:38 PM 發表

我 8500有 4房,升咗喎

回覆 引用 TOP

初初以為大把港燦買,點知封關。我估會頂到通關,之後如果都滯銷,就減價「益」本地人。

引用:
原帖由 Iamabystander 於 2021-3-3 04:36 PM 發表

初初以為大把港燦買,點知封關。我估會頂到通關,之後如果都滯銷,就減價「益」本地人。
這個盤銷售管理果班有問題,1.早期不接受代理堅持自己SelI,結果其他代理狂谷新城中心區的盤重好好賣,之後見唔對路就開放代理但果時頭水已經過了,2.只賣香港人現在香港人又過唔到關,再說香港人都唔會買肇慶,買都未必這個盤,價單又貴又偏,只有樓主成日提自己買左10座高層4房南北通,自我感覺非常良好,不同Post提左好多次。

而家幾$一平??

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 千堂 於 2021-3-3 04:51 PM 發表

這個盤銷售管理果班有問題,1.早期不接受代理堅持自己SelI,結果其他代理狂谷新城中心區的盤重好好賣,之後見唔對路就開放代理但果時頭水已經過了,2.只賣香港人現在香港人又過唔到關,再說香港人都唔會買肇慶,買都未必這個盤,價單又貴又偏,只有樓主成日提自己買左10座高層4房南北通,自我感覺非常良好,不同Post提左好多次。
我睇咗幾條片,覺得佢定位好有問題。佢似乎想吸引退休人士,但如果一個樓盤大部份業主都係退休人士,又吸唔吸引哩?

回覆 引用 TOP

引用:

依家好多 AA推,傭作怪

回覆 引用 TOP

引用:

你班 AA空群而出攻擊我呢 d小業主,為錢乜 7都吹,我係睇唔過眼發下聲

回覆 引用 TOP

Ard rmb 9000

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]