• 瀏覽: 16,756
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-28 09:20 PM 發表

即係⋯⋯引人落曡?
吾識,吾敢講,個市甘樣可能避一避先

熱賣及精選
但係唔係話機構放飛機咩

如果大市市景好一定抽!而家不了

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-3-1 01:06 AM 發表

吾識,吾敢講,個市甘樣可能避一避先
無錯。咁既時勢,避一避好d

蚊香股不容易炒的!

留得青山在

朝雲垃圾萬人坑,新股利潤一日還,中伏傻西傻不絕,真真正正變傻散😂😂

引用:
原帖由 leosonyleo 於 2021-2-28 07:35 PM 發表

係,無半年禁售
請教國配價係咪同我地散戶抽ipo 同價?

引用:
原帖由 劍道合一 於 2021-3-1 07:53 AM 發表

朝雲垃圾萬人坑,新股利潤一日還,中伏傻西傻不絕,真真正正變傻散😂😂
最後兩句我會用:
兩岸傻西仍不絕,
垃圾公司賣傻散。

引用:
原帖由 劍道合一 於 2021-3-1 07:53 AM 發表

師兄好詩

引用:

好文彩, 警世金句, 咁嘅環境, 都係停一停穩陣, 反正先前賺左小小, 無謂蝕返比佢。

引用:
原帖由 jacksoline 於 2021-2-28 07:30 PM 發表

請問國配拎到既股票係咪暗盤或首日上市可以隨時沽貨?
鬥沽

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-28 08:27 PM 發表

首日
有伏位。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 你假誠 於 2021-3-1 09:50 AM 發表

有伏位。
又未必 只能說風險高左

唔抽啦,冇水位,個市又差

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]