• 瀏覽: 18,598
  • 回覆: 112
  • 追帖: 18
波動市中,仍維持繼續賺錢,冇浪費我心機

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

註,這是舊工的帳戶,現在不會再每月供款。

引用:
原帖由 無樓無尊嚴 於 2021-2-27 11:27 PM 發表

波動市中,仍維持繼續賺錢,冇浪費我心機
勁,我 950k先上到 1.6m,gain ard 60%,  你執 200%

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-2-27 11:35 PM 發表

勁,我 950k先上到 1.6m,gain ard 60%,  你執 200%
目標是五球

師兄依家咩組合?

回覆 引用 TOP

我都貼

引用:
原帖由 無樓無尊嚴 於 2021-2-27 11:53 PM 發表

目標是五球
我兩個戶口而家1.13m,仲有廿年玩,希望都有五百!

引用:
原帖由 manhoxyz 於 2021-2-28 12:04 AM 發表

我兩個戶口而家1.13m,仲有廿年玩,希望都有五百!
同路

回覆 引用 TOP

供款得十幾萬, 即係供左唔夠3年, 呢3年你個戶口賺到50萬, 唔通你間 MPF 幫你買牛熊?

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-2-28 12:11 AM 發表

供款得十幾萬, 即係供左唔夠3年, 呢3年你個戶口賺到50萬, 唔通你間 MPF 幫你買牛熊?
這是其中一份舊工的MPF, 唔識計數唔好跳出來柒吧!

引用:
原帖由 無樓無尊嚴 於 2021-2-28 12:14 AM 發表

咁你即係將本來百幾萬供款轉走左, 剩番十幾萬, 然後話你十幾萬炒到賺左50萬, 是嗎?

真理越辯越明, 你不妨講清楚

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-2-28 12:16 AM 發表

咁你即係將本來百幾萬供款轉走左, 剩番十幾萬, 然後話你十幾萬炒到賺左50萬, 是嗎?

真理越辯越明, 你不妨講清楚
對牛彈琴

引用:
原帖由 無樓無尊嚴 於 2021-2-28 12:14 AM 發表

其實就算真係有咁既事十幾萬炒到賺50萬, 都不是你好野, 只係個基金經理好野, 理論上同一個MPF公司的其他客, 都一樣同你賺咁多, 我唔係好明, 你貼出來, 咁柒, 做咩呢?

引用:
原帖由 無樓無尊嚴 於 2021-2-28 12:17 AM 發表

對牛彈琴
原來俾人講中事實, 就可以用對牛彈琴來遮醜

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]