• 瀏覽: 39,009
  • 回覆: 155
  • 追帖: 4
一星期唔夠冇咗100蚊.

熱賣及精選
900幾 pe 點買得落手
巴巴都係30
京東50幾

大師曰: 升上火星終須落地 球

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-2-27 12:55 PM 發表

大師曰: 升上火星終須落地 球
所以我要指出市場錯喺邊度,跟住啲嘢出返曬嚟.

引用:
原帖由 二叔持倉 於 2021-2-27 12:57 PM 發表

所以我要指出市場錯喺邊度,跟住啲嘢出返曬嚟.

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 二叔持倉 於 2021-2-27 12:53 PM 發表

你諗下幾十蚊買上來未走個d點算

引用:
原帖由 goold 於 2021-2-27 01:25 PM 發表

價值投資等乞米買垃圾

引用:
原帖由 goold 於 2021-2-27 01:25 PM 發表

講完唔中又洗負責

回覆 引用 TOP

有腦嘅都不問價立即走啦。然後刪除。

回覆 引用 TOP

美團係成份股冇咁易死

引用:
原帖由 二叔持倉 於 2021-2-27 12:53 PM 發表

中國疫情上年已經不存在, 美團早就係老千股, 所以話唔好炒到最後一刻先放手

升到大家都信既時候 就係屠殺之時

回覆 引用 TOP

跌到140都得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 choichow 於 2021-2-27 02:14 PM 發表

美團係成份股冇咁易死
PK 痕指公司係咁入D 老千股喎

TBB 特色
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]