• 瀏覽: 39,680
  • 回覆: 14
  • 追帖: 54
本主題由 miss5 於 2021-3-5 06:39 PM 關閉
又封🥴🥴

熱賣及精選
引用:
原帖由 kkwgm 於 2021-2-27 09:57 PM 發表

太多野講,我 pm 你
大師姐,我都想知🙏🙏🙏

小米加油,賺到錢 要買部 k40 pro💪💪

你地點睇 3月9日 小米禁售期 個件事?

引用:
原帖由 kkwgm 於 2021-3-2 04:33 PM 發表

呢個星期應巳衝番上去,下星期禁售期吾駛理 😊
謝謝 大師姐

早晨

冷靜d啦,又唔是得你1個輸緊錢。次次買股票都即賺錢,仲使做咩。

我反而想知佢放左小米會入咩?而又即刻賺錢,想跟學野😜😜

引用:
原帖由 畢加索小新 於 2021-3-3 04:29 PM 發表

我講真無乜嘢咋,平常心,小米我唔擔心,反而我好感激大帥姐呢段時間不斷提供專業分祈以供大家參考,可更深入了解小米實際情況,好感激,又學到嘢。
我都是咁話,多謝大師姐

引用:
原帖由 andy-88 於 2021-3-3 04:38 PM 發表

討論區就係比人發言架啦。
你唔中意,唔好睇我留言 lor.
我就一向都唔睇你留言既,覺得你講野唔岩聽。
可唔可以話我知你放左小米會入咩貨,要賺錢ge. 真心請教🙏🙏

大師姐,178 莎莎仲入唔入得過,遲d 開番自由行,應該會爆升?

引用:
原帖由 ming0128 於 2021-3-3 05:20 PM 發表

1.82時入左少少😁
我都睇緊,我回小小先入(希望)

我之前都有咁上下經歷,我有1個uncle是做股票經紀,我又是唔會問佢有冇股票介紹。直到有1次佢問我有冇買股票,之後介紹左幾隻俾我(當年178 莎莎 是其中1隻,記得個時5蚊左右)有賺到錢。直到有1次,佢介紹隻野(唔記得咩名)個時心紅,買左20萬港幣左右,當然我先20歲,我記得1個中午,輸左10幾萬。但我都冇怪個uncle, 是自己心紅,賺錢又唔識走。所以依家學識左要多睇,自己分析。(雖然都是輸多,但終有1日,我相信學到ge, 一定有用=

引用:
原帖由 ming0128 於 2021-3-3 07:17 PM 發表

嘩~隊長真厲害,20歲時已經有20萬閒錢買股票😳,我20歲時仲捱緊窮,仲要剛剛生左個仔🤣
其實我個人好慳,但唔知點解買股票會睇得開,但買場波200蚊就牙痛咁聲😅😅

引用:
原帖由 funnyting 於 2021-3-3 07:20 PM 發表

聽no. 輸左唯有當交學費
依家諗番起,我都認自己是

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]