• 瀏覽: 9,170
  • 回覆: 73
  • 追帖: 4
因為我個女人唔肯揸車四圍去 我就就揀咗一啲比較多人留意嘅去參觀一下 一手二手都有睇過 重申我不是AA 我幫唔到你 因為香港人係惠州做按揭異常困難 如果另一半大陸人方便好多 其實真係實地考察會好好多 youtube 啲片真係算把啦😂
首先睇大亞灣西區臨深幾過盤 深薈城 錦繡一號 卓越 金地
首先我女人比較喜歡二個盤 所以剩係拎咗呢二張單番去研究 一個129m

另一個係呢個

熱賣及精選
引用:
原帖由 神風999. 於 2021-2-24 05:51 PM 發表

因為我個女人唔肯揸車四圍去 我就就揀咗一啲比較多人留意嘅去參觀一下 一手二手都有睇過 重申我不是AA 我幫唔到你 因為香港人係惠州做按揭異常困難 如果另一半大陸人方便好多 其實真係實地考察會好好多 youtube 啲片真係算把啦😂
首先睇大亞灣西區臨深幾過盤 深薈城 錦繡一號 卓越 金地
首先我女人比較喜歡二個盤 所以剩係拎咗呢二張單番去研究 一個129m
唔貴,抵玩😂
問AA搲多兩個折頭啦,實有,如果做貸款,問埋罰息期,一般一年後已經可以還本,舊錢可以自己安排好好多。😎

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-2-24 07:35 PM 發表

唔貴,抵玩😂
問AA搲多兩個折頭啦,實有,如果做貸款,問埋罰息期,一般一年後已經可以還本,舊錢可以自己安排好好多。😎
師兄你講緊下面果個?我直接搵銷售帶
佢話104平 但可以打瓢窗同加建 所以送咗唔少面積 所以實際可能16000平左右 佢仲恥笑號稱50萬豪裝嘅一號 佢話自己用50萬裝修仲好過
不過一號啲禮儀小姐好得下 連我女人都咁講😂

佢話黑色個圈圈可以整多一間房

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-2-24 07:56 PM 發表

師兄你講緊下面果個?我直接搵銷售帶
佢話104平 但可以打瓢窗同加建 所以送咗唔少面積 所以實際可能16000平左右 佢仲恥笑號稱50萬豪裝嘅一號 佢話自己用50萬裝修仲好過
不過一號啲禮儀小姐好得下 連我女人都咁講😂

佢話黑色個圈圈可以整多一間房
自己50萬豪裝堅係可以好見使㗎喇😂第一個長陽台見使,我個人喜歡嘅款,唯一係嫌廚房睇落細些少。

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-2-25 12:53 AM 發表

自己50萬豪裝堅係可以好見使㗎喇😂第一個長陽台見使,我個人喜歡嘅款,唯一係嫌廚房睇落細些少。
呢間老碧啲精裝 都算係幾ok 比一般老碧 young 咗 個U型廚房都唔細嘅 佢嘅主要賣點最近坪山同深圳地鐵14號線 沙田地鐵站 唔知點解無乜AA 去佢嗰度拍片😏
不過呢個盤真係無乜配套係得一期二期商店街 無車人仕真係考慮清楚啲 佢所講嘅規劃唔知幾時兌現 加埋個工廠係隔離好鬼嘈吓 所以比較平 最平129平 約16000-17000
最貴99平 約18-19000

如果要返上去自己留意下

香港人可做按揭?

合理價18k,投資盤!  人口未到! 、臨出租率不高。本地人口不多要等外區深圳人流入

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-2-25 08:51 AM 發表

呢間老碧啲精裝 都算係幾ok 比一般老碧 young 咗 個U型廚房都唔細嘅 佢嘅主要賣點最近坪山同深圳地鐵14號線 沙田地鐵站 唔知點解無乜AA 去佢嗰度拍片😏
不過呢個盤真係無乜配套係得一期二期商店街 無車人仕真係考慮清楚啲 佢所講嘅規劃唔知幾時兌現 加埋個工廠係隔離好鬼嘈吓 所以比較平 最平129平 約16000-17000
最貴99平 約18-19000
呢度好多aa線眼,可能你一講完,波屎又會即刻衝過去拍㗎喇。😂買房都係睇個人睇眼緣,長住嘅,配套一定重要,日常生活必需品日日都要用到,要考慮。

引用:
原帖由 神風999. 於 2021-2-25 09:44 AM 發表

如果要返上去自己留意下
應該重係14+7,我就係23號上嚟。區分係集中隔離同居家管理,居家隔離同居家管理應該兩樣野。無左14日內直接移送到目的地地市隔離政策。

引用:
原帖由 油站謝皮的P圖 於 2021-2-25 09:57 AM 發表

香港人可做按揭?
我無問 因為如果真係買 我會用大陸人做按揭

引用:
原帖由 油站謝皮的P圖 於 2021-2-25 10:08 AM 發表

合理價18k,投資盤!  人口未到! 、臨出租率不高。本地人口不多要等外區深圳人流入
老碧呢個盤好似唔憂賣咁 無乜註埸AA
其實深圳人會唔會搬去未知之數 主要睇下坪山人會唔會搬過去 129平都要200萬人仔

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-2-25 10:46 AM 發表

應該重係14+7,我就係23號上嚟。區分係集中隔離同居家管理,居家隔離同居家管理應該兩樣野。無左14日內直接移送到目的地地市隔離政策。
政策日日變 我覺得廣東省最嚴 尤其係深圳

引用:
原帖由 袋中邊緣的高潮 於 2021-2-25 10:27 AM 發表

呢度好多aa線眼,可能你一講完,波屎又會即刻衝過去拍㗎喇。😂買房都係睇個人睇眼緣,長住嘅,配套一定重要,日常生活必需品日日都要用到,要考慮。
博士唔會sell 惠州㗎🤓千祈咪鬼過嚟搞搞震
所以買樓要實地考察 信佢一成就........哈哈

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]