• 瀏覽: 4,033
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
shit

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
知唔知幾時開始?

引用:
原帖由 22kaka' 於 2021-2-24 11:21 AM 發表

知唔知幾時開始?
未知,財爺未講到⋯

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-24 11:21 AM 發表

未知,財爺未講到⋯
仲以為佢講咗,都未講就跌咗七舊,講咗仲得了。。。

回覆 引用 TOP

經濟日報唔會賭咁大呱
如果放流料執得

🀄➕1️⃣
_________
之前放佐風

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月兼 於 2021-2-24 11:36 AM 發表

經濟日報唔會賭咁大呱
如果放流料執得
對我地小散無所謂,機構投資者肯定條氣唔順。等佢豁免等左十幾年,全世界減得香港加

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-24 11:40 AM 發表

對我地小散無所謂,機構投資者肯定條氣唔順。等佢豁免等左十幾年,全世界減得香港加
阿爺都唔順氣
北水都流出😵

🀄➕1️⃣
_________

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-24 11:40 AM 發表

為的是成就新加坡做國際金融中心?

回覆 引用 TOP

有阿爺睇住,點做都唔會輸比玻佬

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

0.13%不算多

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好
引用:
原帖由 晚間笨拙的手機 於 2021-2-24 12:14 PM 發表

0.13%不算多
買十皮股票。只系比多30蚊。但咁就無左六百點。我估大戶只系借機殺牛。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 你假誠 於 2021-2-24 12:19 PM 發表

買十皮股票。只系比多30蚊。但咁就無左六百點。我估大戶只系借機殺牛。
咪同老美長債色藉口一樣~~

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-24 12:20 PM 發表

咪同老美長債色藉口一樣~~
不過我系用小戶心態來計。

若買十億股票就要比多三十萬架啦。大戶每日系咁炒上炒落都比多唔少錢

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]