• 瀏覽: 943
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
直至2月23日,
啟德Monaco1期賣出349伙
佔1期共399伙的88%
平均成交呎價24610蚊
相反,安峯均價只賣20060蚊呎
首日只賣出3伙
證明平和貴,係要睇項目地段和質素的

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-2-24 08:20 AM 發表

直至2月23日,
首日只賣出3伙
其實睇發展商識唔識造勢

今年樓市會係點?

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29735832&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-2-24 08:20 AM 發表

直至2月23日,
首日只賣出3伙
真係唔錯

引用:
原帖由 IPUser 於 2021-2-24 09:24 AM 發表

真係唔錯
啟德真係好堅

回覆 引用 TOP

睇埋今個星期的二期銷量 才唱好啟德 都未遲

引用:
原帖由 jasons1 於 2021-2-24 10:28 AM 發表

睇埋今個星期的二期銷量 才唱好啟德 都未遲
二期得好少伙數  仲要多大單位  擺明唔急住清啦

引用:
原帖由 艾福腰 於 2021-2-24 10:54 AM 發表

二期得好少伙數  仲要多大單位  擺明唔急住清啦
明嘅 好似安峯甘 賣唔出 就變惜售惜售

點同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasons1 於 2021-2-24 11:01 AM 發表

明嘅 好似安峯甘 賣唔出 就變惜售惜售
完全唔係apple to apple喎....
安峯係公屋群入面嘅私樓  MONACO 2期係CBD2入面嘅低密度屋仔

算9數啦安瘋  佢開得呢口價都無諗住1Q清架啦

回覆 引用 TOP

引用:

直至2月23日,
首日只賣出3伙
少左個賣點

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29736339&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

回覆 引用 TOP

貫左個3個係咩人黎  點解今次冇訪問

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 艾福腰 於 2021-2-24 11:13 AM 發表

完全唔係apple to apple喎....
安峯係公屋群入面嘅私樓  MONACO 2期係CBD2入面嘅低密度屋仔
啟德一樣都有好大公屋群

回覆 引用 TOP

舊年疫情停售後累積嘅購買力衝了一陣,今年仲有大量新盤加埋舊年嘅存貨,下半年就無以為繼消化不良。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2021-2-24 11:38 PM 發表

舊年疫情停售後累積嘅購買力衝了一陣,今年仲有大量新盤加埋舊年嘅存貨,下半年就無以為繼消化不良。
昨天嘉峰匯滯銷

會地錯過最佳賣樓時機

現在無左central business district 概念,嘉峰匯昨天銷情已經即刻反映出黎

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29739509&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]