• 瀏覽: 4,518
  • 回覆: 51
  • 追帖: 2
其實只賣左3伙。前幾日話收到二百票,埋單百二票,真是未聽過抽樓都可以退票抽飛。

搵多幾個演員買多幾伙都懶,香討好友一味吹吹吹但又唔買。

差點唔記得,有d 好友都是演員黎。

中、美、利每間行一個單位交差  
都唔知會唔會撻訂

無賣唔出嘅盤,只有賣唔出嘅價

佢開呢口價,好友都加入恥笑佢😂

賣行哂廣告搵「專家」寫哂善稿都係得三伙,不過有三伙都已經偷笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2021-2-23 09:22 PM 發表

其實只賣左3伙。前幾日話收到二百票,埋單百二票,真是未聽過抽樓都可以退票抽飛。

搵多幾個演員買多幾伙都懶,香討好友一味吹吹吹但又唔買。
反而內房大埔天鑽質素差,勝在外表靚。居然去貨好過安峰

https://m.youtube.com/watch?v=5jp03-OXmOM

引用:
原帖由 kokoko 於 2021-2-23 09:25 PM 發表

都唔知會唔會撻訂
班𡃁做唔到嘢,呀頭唯有做人情交差

回覆 引用 TOP

過幾日連嗰三伙都撻埋就好笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kokoko 於 2021-2-23 09:25 PM 發表

都唔知會唔會撻訂
中,美要交差唔出奇

回覆 引用 TOP

我都從未見過咁柒的開價,估計佢呢個盤賣十年走唔甩

引用:
原帖由 Hikaru.Fuyumi 於 2021-2-23 21:51 發表

無賣唔出嘅盤,只有賣唔出嘅價

佢開呢口價,好友都加入恥笑佢😂
供求關係 依個價位無需求自然無咁多水魚接貨

回覆 引用 TOP

未必全部都係個盤既問題,華懋呢幾年做出嚟既野幾有心
依家又肺炎又失業率高其實都好難賣

咁買樓又唔係即係睇依刻嘅,之後發展都好重要。

早10幾年前咪笑買將軍澳嘅人ON9,依家咪又發展得幾好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 callimelau 於 2021-2-24 12:24 AM 發表

未必全部都係個盤既問題,華懋呢幾年做出嚟既野幾有心
依家又肺炎又失業率高其實都好難賣
又話今年牛年=牛市 又話龍市
點知今年兩個新盤 全部銷情慘淡

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]