• 瀏覽: 43,526
  • 回覆: 219
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 jessying 於 2021-2-23 10:04 PM 發表

好嬲想報仇再來,但又怕輸曬迫住收手,這感覺好病苦....
接受現實,你而家要返本,要將資金提升五倍,咁易咩,所以點解牛熊輸10%止蝕,正股輸15%止蝕,就係咁解,輸15%肯定可以返身,你而家輸80%點攪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jessying 於 2021-2-23 09:19 PM 發表

我由28000開始睇淡恆指,佢就一路升
明天開始,愛上工作,愛上上司,愛上老板

回覆 引用 TOP

我都輸咁多,滙豐得返一半

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jessying 於 2021-2-23 08:46 PM 發表

由疫情前開始計,  150萬本金,  約一年時間, 輸餘30萬       
我買利記,連朱四埸,成副身家朱清

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jessying 於 2021-2-23 20:46 發表

由疫情前開始計,  150萬本金,  約一年時間, 輸餘30萬       
吹水

金玄棧@玄武子
引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2021-2-23 10:18 PM 發表

吹水
我真係唔明白有人覺得我作野,我只係真係好唔開心,好想哭,但又唔夠贍同家人講,想在這裏宣洩一下,草150萬要好多年,輸就一年

引用:
原帖由 毛毛手 於 2021-2-23 09:56 PM 發表

咦, 咁啱ge, 疫情前我都係大約150萬本金.

不過一年來賺左個double! 
你覺得今年會唔會一樣咁好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jessying 於 2021-2-23 08:46 PM 發表

賭錢係咁, 想翻身要先戒賭.

回覆 引用 TOP

買牛熊窩卵都夠擔買晒成副身家咁滯?好野

回覆 引用 TOP

30萬美金
👍👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jessying 於 2021-2-23 10:22 PM 發表

我真係唔明白有人覺得我作野,我只係真係好唔開心,好想哭,但又唔夠贍同家人講,想在這裏宣洩一下,草150萬要好多年,輸就一年
你D散紙嚟啫

回覆 引用 TOP

引用:

有賭未為輸

回覆 引用 TOP

抖抖先啦
當買個教訓,下次唔好玩d咁高風險既野啦
無欠人錢算唔錯

回覆 引用 TOP

哇150 賺300000? 師兄點做到👍👍👍

回覆 引用 TOP

樓上師兄講得啱,抖抖先啦!
再反醒下,過去你一直咁輸,證明你的投資方法丶方向有問題,錢輸掉但賺唔到經驗才是最差勁......牛丶熊證根本就等同買大細,買中你係好好彩但贏面絶對不是一半半,發行商、大戶根本有哂數據,睇住散戶來打......有興趣嘅多啲了解整個市場,知多啲才投資都未遲,祝樓主好運🙏🏽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]