• 瀏覽: 15,435
  • 回覆: 89
  • 追帖: 2
<匯港通訊> 市場消息透露,提供藥物相關的非臨床研究服務的昭衍新藥(06127)一手中籤率為5%,即認購6000股(60手,因每手100股,即約91.5萬元)才穩獲1手。

消息指,昭衍新藥公開發售錄得逾310倍超額認購,凍結資金約1840億元,有逾54萬人認購,擬以上限151元定價,集資65.42億元。

由於已超購逾88倍,要啟動回撥機制,令公開發售由9%,增至佔36%。

昭衍新藥今日定價,本月26日,下周五掛牌,保薦人為中信証券;其他安排行包括美銀證券、中金公司、招商證券國際、海通證券、中銀國際、招銀國際、交銀國際、工銀國際。

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好
現金抽,唔想中

回覆 引用 TOP

錯手 孖左  已前往ifc路途中🥲

馬後砲
想穩中都唔得

回覆 引用 TOP

5% 冇lu, 不過稻草6% 我中兩手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-2-23 06:28 PM 發表

去UCC KFC 食飯先再去IFC

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-23 06:33 PM 發表

去UCC KFC 食飯先再去IFC
行路去 應有排都未到  正日開市先會到達😙

馬後砲

回覆 引用 TOP

會吾會似思摩煙B1 執十萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間笨拙的手機 於 2021-2-23 06:22 PM 發表

<匯港通訊> 市場消息透露,提供藥物相關的非臨床研究服務的昭衍新藥(06127)一手中籤率為5%,即認購6000股(60手,因每手100股,即約91.5萬元)才穩獲1手。

消息指,昭衍新藥公開發售錄得逾310倍超額認購,凍結資金約1840億元,有逾54萬人認購,擬以上限151元定價,集資65.42億元。

由於已超購逾88倍,要啟動回撥機制,令公開發售由9%,增至佔3 ...
抽左少少,希望中啦

回覆 引用 TOP

抽了2注現金60手,孖1注B1,贏輸有限

原來A,B組得各78000手, 都係中極有限, 頂頭應該都係得大約20手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-2-23 06:28 PM 發表

最近都去左幾次 不過係去四季嘆野

有班師兄真係心臟太弱小 成日a股跌少少就咁驚 第二上市已 n咁多次 明架啦

就算輸返少少都無問題啦 開左咁多舖莊

今日收市H股只折讓14%... 泰格H股折讓仲大d

手㾗現金抽咗20手,睇吓中到有運定中唔到有運喇

回覆 引用 TOP

又係爆升股

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]