• 瀏覽: 27,320
  • 回覆: 140
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 19696869 於 2021-2-26 07:04 PM 發表

佢之前已放左幾手,佢底厚,呢d有限數
識野依然係賺
不過同最高位計 的確賺少好多

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-2-27 10:10 AM 發表

360.2走左6手 337.8走埋last 4手 沽清
依家依個時勢 除非空倉 如果唔係有邊個唔係陪葬全世界都陪葬啦
都係你醒, 炸緊落黎, 唔通真係坐係到, 眼白白見D數字係咁減咩

由於疫情關係......
引用:
原帖由 dkspangdks 於 2021-2-27 01:35 PM 發表

都係你醒, 炸緊落黎, 唔通真係坐係到, 眼白白見D數字係咁減咩
快手 我太貪啦 諗住短期內唔補裂口 炒多2日30,40蚊咁上 目標望500蚊
目標還目標 但我打算460-480會走 執10幾萬
可惜 最近太恐怖 跌到差唔多338第一口價 所以360.2先走6手
最後穿埋338第一口價 走埋last 4手
冇計 唔對路 都要走一走先 不過賺少好多就真

ipo反而我冇壓力 隻隻都賺 回落左都仲係賺好多 我唔想一放vesync同明源雲 第2日就大彈
因為我性格係放左既股票 好少再買返 所以d ipo由佢跌 遲下一定升返

補充#138 

除非係舊經濟股 
建行 工行 吉利 小米 依d我就出出入入過好多好多次
但ipo一分手 我so far好似未試過再入返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-2-27 01:50 PM 發表

快手 我太貪啦 諗住短期內唔補裂口 炒多2日30,40蚊咁上 目標望500蚊
目標還目標 但我打算460-480會走 執10幾萬
可惜 最近太恐怖 跌到差唔多338第一口價 所以360.2先走6手
最後穿埋338第一口價 走埋last 4手
冇計 唔對路 都要走一走先 不過賺少好多就真

ipo反而我冇壓力 隻隻都賺 回落左都仲係賺好多 我唔想一放vesync同明源雲 第2日就 ...
股票都係夢一場, 唔放都未係自己....
自己無壓力就好啦, ...

睇一睇909, 得返44蚊...高位60蚊無左好多,
IPO價就可以唔理...

由於疫情關係......
引用:
原帖由 dkspangdks 於 2021-2-27 01:58 PM 發表

股票都係夢一場, 唔放都未係自己....
自己無壓力就好啦, ...

睇一睇909, 得返44蚊...高位60蚊無左好多,
IPO價就可以唔理...
我都明
正常係應該要放左佢 等低d再入返 食波幅

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]