• 瀏覽: 6,079
  • 回覆: 37
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 maychang2512 於 2021-2-23 09:21 PM 發表

月亮出時味又係話超貴呃錢, 搞到我冇抽
月亮級數應該高好多。

引用:
原帖由 ANDY@康 於 2021-2-23 09:21 PM 發表

月亮級數應該高好多。
我仲記得當時我就係看香討, 我周圍同人講月亮一定唔抽得, 搞左大半年要加價不斷推遲, d數又全部好假, 結果呢

結果係我被人笑到變黃面婆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maychang2512 於 2021-2-23 09:23 PM 發表

我仲記得當時我就係看香討, 我周圍同人講月亮一定唔抽得, 搞左大半年要加價不斷推遲, d數又全部好假, 結果呢
賺小隻囉,其實又唔係升咗好多嘅。

回覆 引用 TOP

今次立白, 內需股我點都信大貓

引用:
原帖由 maychang2512 於 2021-2-23 09:25 PM 發表

今次立白, 內需股我點都信大貓
睇下其他師兄意向再睇,銀行開孖慢慢嚟都得。

回覆 引用 TOP

可能

回覆 引用 TOP

希望唔好似先聲下場。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maychang2512 於 2021-2-23 09:23 PM 發表

記得月亮當時大家笑9我。
當然後來沒抽月亮的抽了V升大賺。但問題係V升銀行沒開孖,吾係個個有劵行戶口同搶到孖。

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29587160

引用:
原帖由 hui916 於 2021-2-23 01:51 PM 發表

$賽生藥業(06600.HK)$
市場風向已轉,虧損的醫藥B仔股被拋售
有穩守盈利的醫藥公司被追捧,睇下1177中國生物製藥。
賽生可能是大肥肉。
開市會潛水,同1177中國生物製藥不是同level

願榮光公義回歸香港
應該重判777,律政屍等9官

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-24 10:26 AM 發表

記得月亮當時大家笑9我。
當然後來沒抽月亮的抽了V升大賺。但問題係V升銀行沒開孖,吾係個個有劵行戶口同搶到孖。

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29587160
原來你都抽左月亮呀

回覆 引用 TOP

今日半新股插水穿近期低位,股市又插水,呢隻負面野又多,真係無眼睇

回覆 引用 TOP

no eyes see

回覆 引用 TOP

好似話莊家會托住招股價樓上.

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好
引用:
原帖由 晚間笨拙的手機 於 2021-2-24 12:25 PM 發表

好似話莊家會托住招股價樓上.
散水啦,搵鬼托
所有半新股都比5個交易日前(2月18日)高位大插插。
快手 415>330 -20%
京健 173>149 -14%
心通 21.7>17.5 -19%
諾輝 85.5>76.5 -10%
醫渡 62.5>52.3 -16%
貝康 34>27.65 -18%
泡泡 106>93 -12%

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]