• 瀏覽: 855
  • 回覆: 21
買入比亞迪真係好下賤
比人當奴隸咁打刧

回覆 引用 TOP

今個星期D車股全部散晒

回覆 引用 TOP

本來都無睇,你出完 post 又 V 返上去,出多兩個添丫,你條賤 hi

引用:
原帖由 antjai 於 2021-2-23 01:29 PM 發表

本來都無睇,你出完 post 又 V 返上去,出多兩個添丫,你條賤 hi
而家連張磊都被套
買入比亞迪太犯賤

回覆 引用 TOP

人哋睇長線又關你D短視既人咩事呢

引用:
原帖由 antjai 於 2021-2-23 03:58 PM 發表

人哋睇長線又關你D短視既人咩事呢
HI咗嘢就話當投資
長線投資就吾會225咁高位入市喇

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-2-23 04:02 PM 發表

HI咗嘢就話當投資
長線投資就吾會225咁高位入市喇
225 根本就係大特價,你日日係咁嘈,其實關你咩事呢,好明顯你好重貨,

引用:
原帖由 antjai 於 2021-2-23 04:23 PM 發表

225 根本就係大特價,你日日係咁嘈,其實關你咩事呢,好明顯你好重貨,
我肯定吾會咁下賤重貨比亞迪
佢D車都賣得
點解會值225?

回覆 引用 TOP

你連新經濟股都唔知,學人炒股??
炒1211要睇住隻美股tesla

引用:
原帖由 2021新手炒股 於 2021-2-23 04:34 PM 發表

你連新經濟都唔知,學人炒股??
你俾人洗哂腦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2021新手炒股 於 2021-2-23 04:34 PM 發表

你連新經濟股都唔知,學人炒股??
炒1211要睇住隻美股tesla
佢根本咩都唔識,只係係度嘈!仲以為比亞迪只係賣車。你話我點樣同佢傾落去。diu 佢都費事

炒bubble 要識落車....... 雖然bubble 可以再吹過
1211 呢隻野都唔係第一次

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 antjai 於 2021-2-23 04:44 PM 發表

佢根本咩都唔識,只係係度嘈!仲以為比亞迪只係賣車。你話我點樣同佢傾落去。diu 佢都費事
坐住d電動車股,朝早起身睇下tesla股價走勢係指定動作。。
一出事 早上u盤沽貨!!

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-2-23 04:46 PM 發表

炒bubble 要識落車....... 雖然bubble 可以再吹過
1211 呢隻野都唔係第一次
但係王傳福今次揾張磊搭棚真係害死好多散戶
好多人因為信張磊都吾肯沽出比亞迪
今次害死人

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-2-23 05:06 PM 發表

但係王傳福今次揾張磊搭棚真係害死好多散戶
好多人因為信張磊都吾肯沽出比亞迪
今次害死人
邊個死呀又,你亞媽呀?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]