• 瀏覽: 12,872
  • 回覆: 89
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 dicky_c 於 2021-2-23 02:54 AM 發表

如題
肯定無1% ,自己計吓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 什下什下成長 於 2021-2-23 10:32 AM 發表

B3中6手到啦,就算跌2成,最多咪損失萬幾,利申我b6
師兄, 麻煩指教下, B1, B2......B6, B7...點樣計出黎呢? 是否每隻新股計法(B1...B9)都吾同?

如果B組有大約3萬5人抽, B3 可能只係得 2-3手

引用:
原帖由 fale 於 2021-2-23 10:47 AM 發表

如果B組有大約3萬5人抽, B3 可能只係得 2-3手
今次B組我諗冇咁多人

引用:
原帖由 yokolws 於 2021-2-23 10:51 AM 發表

今次B組我諗冇咁多人
手數太少, 用2.6萬人計, B3 應該都只係2-3手再加多一手要抽

回覆 引用 TOP

應未計銀行。計埋今日應有一千倍吧。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 li-ion 於 2021-2-23 10:45 AM 發表

師兄, 麻煩指教下, B1, B2......B6, B7...點樣計出黎呢? 是否每隻新股計法(B1...B9)都吾同?
我當最後1800億認購,超額約825倍,回撥至50%,a組及b組各ㄧ半,b組大約有75%資金約1350億,b組平均中簽約0.4%,b頭約分到0.7%

引用:
原帖由 tony101010 於 2021-2-23 07:57 AM 發表

我唔知師兄你,可以承受幾多風險。。損失。。
呢隻真系唔系賺緊.
如果怕蝕,怕壓力大,就抽飛算。。
好過要膽心成個星期。。。
我就抽左B1,唔會抽飛
me 2 原本想落兩個b1。上週落左一注。都系由得佢。又唔會派得多。三大行 郁開孖仲咁底息。想派多都難。

另一注就唔落了。減底風險。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2021-2-23 11:05 AM 發表

應未計銀行。計埋今日應有一千倍吧。
我用醫渡同諾輝B組申請人分佈做sim, 預800-900倍超額, 2.6萬人計, 頂頭大約派到12手度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 什下什下成長 於 2021-2-23 11:07 AM 發表

我當最後1800億認購,超額約825倍,回撥至50%,a組及b組各ㄧ半,b組大約有75%資金約1350億,b組平均中簽約0.4%,b頭約分到0.7%
Ching, thx.

回覆 引用 TOP

800倍左右吧!超

回覆 引用 TOP

B頭應該2-3手,A尾2手

引用:
原帖由 li-ion 於 2021-2-23 10:45 AM 發表

B組第一格咪B1囉,第二格咪B2囉,第六格咪B6囉

引用:
原帖由 raymomo1 於 2021-2-23 12:37 PM 發表

B組第一格咪B1囉,第二格咪B2囉,第六格咪B6囉
多謝.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 slee2007 於 2021-2-23 12:33 PM 發表

B頭應該2-3手,A尾2手
B 頭 3 , A 尾 1+1 ?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]