• 瀏覽: 11,551
  • 回覆: 86
  • 追帖: 3
我諗呢隻唔會似先聲

但可能升10% 至 20% lor

新手唔應該隨便孖,更唔應該上B. 孖得B都係老手,之前有一定利潤墊底,使乜驚。除非你係貿貿然跟人落飛⋯

+1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tuenmunbbj 於 2021-2-23 08:38 AM 發表

新手唔應該隨便孖,更唔應該上B. 孖得B都係老手,之前有一定利潤墊底,使乜驚。除非你係貿貿然跟人落飛⋯
B 組抽獎,新手開始已經好難玩,除非揸住六球現金入場......

孖完又驚, 信念係邊,個個叫左唔好掂呢隻,自己諗

引用:
原帖由 ANDY@康 於 2021-2-23 08:44 AM 發表

B 組抽獎,新手開始已經好難玩,除非揸住六球現金入場......
黎緊b組人數會少左。不過錢一樣多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony101010 於 2021-2-23 07:08 AM 發表

超過10%””?
我諗你抽左新股唔系好耐。。
或者系完全唔識計大約分配比率。
同埋,,其實呢個討論區影響力好低。。
唔好系呢個討論區睇得多。。就以為全世界概人都一樣諗法。
抽飛系有,,但未至由好似呢到D師兄禁一面倒睇淡抽飛。。
呢隻最少都超6,7百啦。。
其實呢個討論區影響力好低。。<<<
唔好系呢個討論區睇得多。。就以為全世界概人都一樣諗法。<<<

呢句講得好岩, 香討只係少眾,... 滄海之一粟、沙漠中的一粒微塵, 唔好以為係全個沙漠...
果D叫人入群唔好出黎討論料果D人, 以為香討就係全世界。
嘈來嘈去嘈左幾日果D就更加幼稚無謂, 上黎黎嘈交討論是非, 不如討論新股啦咁好氣。

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicky_c 於 2021-2-23 02:54 AM 發表

如題
Finally 900-1000倍, not bad.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicky_c 於 2021-2-23 06:59 AM 發表

最怕大部份券商既孖展都抽飛,變得超購勁少,中超過10%貨就大獲
升跌就預計唔到
但肯定唔會分得多比你,B3估計都係幾手,幾萬蚊貨,唔洗太擔心

引用:
原帖由 雲膠三世 於 2021-2-23 09:55 AM 發表

升跌就預計唔到
但肯定唔會分得多比你,B3估計都係幾手,幾萬蚊貨,唔洗太擔心
最怕成褲都係。預計最壞情況中10手,跌10%。希望唔好到最壞情況或更差。估最好情況都只係升10%

中到成褲都系應該未必,但中3%-5%幾乎無懸念,孖上B 借咗孖展的今次真系嚇餐飽lor

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicky_c 於 2021-2-23 10:07 AM 發表

最怕成褲都係。預計最壞情況中10手,跌10%。希望唔好到最壞情況或更差。估最好情況都只係升10%
有師兄話大貓可以取消,擔心就攪左佢,唔洗心掛掛

回覆 引用 TOP

B組得 58000手, 想派到幾多? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雲膠三世 於 2021-2-23 09:55 AM 發表

升跌就預計唔到
支持..之前幾隻ipo大家都賺咗咁多..呢隻攞得幾手最多輸1萬幾千..都唔知你吔怕咩!
利申:抽咗B1&B3

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicky_c 於 2021-2-23 10:07 AM 發表

B3中6手到啦,就算跌2成,最多咪損失萬幾,利申我b6

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]