• 瀏覽: 12,765
  • 回覆: 49
  • 追帖: 4
邊隻?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是臨時大總統 於 2021-2-22 11:03 PM 發表

食品都有OEM,業務獨特,一定要瞓身啦
真係㗎,點解嘅😏

回覆 引用 TOP

呢隻一定孖

回覆 引用 TOP

我當地人,都冇食呢隻牌子.我食徐福記嘅🤣🤣

一生懸命推: 山田菜菜,石田安奈  一生推: 大家志津香, 高山一實, 中西智代梨, 大場美奈,古畑奈和,太田奈緒,菅井友香, 佐藤楓
引用:
原帖由 Honsum386 於 2021-2-23 11:09 AM 發表

呢只唔好食定其他因素呢?

回覆 引用 TOP

用過年市場計,因為通常甜食旺季一定係過年.福建地區尤甚因為有食甜賺財氣嘅傳統.

唔知係我孤陋寡聞定乜,超市冇乜見呢隻牌子做新年專場.不過講緊三四年前,而家唔知

一生懸命推: 山田菜菜,石田安奈  一生推: 大家志津香, 高山一實, 中西智代梨, 大場美奈,古畑奈和,太田奈緒,菅井友香, 佐藤楓
引用:
原帖由 Honsum386 於 2021-2-23 11:09 AM 發表

你係問左當地人,定你係當地人?

引用:
原帖由 Honsum386 於 2021-2-23 11:22 AM 發表

用過年市場計,因為通常甜食旺季一定係過年.福建地區尤甚因為有食甜賺財氣嘅傳統.

唔知係我孤陋寡聞定乜,超市冇乜見呢隻牌子做新年專場.不過講緊三四年前,而家唔知
Thanks ching 分享👍🏻

月兼
➕1️⃣ 常🀄
原帖由 Carpenter123 於 2021-2-23 11:23 AM 發表

你係問左當地人,定你係當地人?
我係當地人囉都話🙄🙄🙄🙄

引用:
原帖由 Honsum386 於 2021-2-23 11:22 AM 發表

可能呢隻牌子都好少直接銷去各大超巿. OEM多
淘寶天貓有賣。
不過真係冷門野。

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月兼 於 2021-2-23 11:27 AM 發表

Thanks ching 分享👍🏻
認真講唔埋㗎,先旨聲明,年年徐福記有做專場但係蝕到趴低,佢可能唔駛靠專場靜靜贏呢😏😏😏

引用:
原帖由 Honsum386 於 2021-2-23 11:29 AM 發表

我係當地人囉都話🙄🙄🙄🙄
原來師兄你鄉下係福建

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Honsum386 於 2021-2-23 11:32 AM 發表

認真講唔埋㗎,先旨聲明,年年徐福記有做專場但係蝕到趴低,佢可能唔駛靠專場靜靜贏呢😏😏😏
新股兄都講得細細粒
可能要留意下其他嘢 😁

月兼
➕1️⃣ 常🀄

回覆 引用 TOP

睇嚟一般般

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-23 11:48 AM 發表

睇嚟一般般
所以要勇士

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]