• 瀏覽: 22,708
  • 回覆: 160
  • 追帖: 6
有人pm問,甘我一次過係到講
我原本留左幾張B組,不過都蚊曬飛
最主要有幾個原因
1.回撥55
2.有大師傅同我講係先聲原班人馬
3.基石太流,最後個PI之前有幫坐德望,後來跌左一大半
4.你以為基石要鎖半年,實情並不是甘簡單,大行私人有option同佢做,完全合法合理
5.有人歡迎我落placing要貨😂
6.勝率睇黎一半半,大師傅教落,細過一半勝率既不如過澳門賭一鋪好似簡單啲

但當然,藥呢方面我真係一啲都吾識(雖然其他都係🙏🏻)我吾落都希望吾好阻到大家發財賺錢
俾自己同俾個銀行戶口抖下先

熱賣及精選
坐梳化先
thanks for share.

第四點, 金錢世界, 真係枱面比我地睇就係想我地睇到既野,...
枱底有好多野我地睇唔到。

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 04:18 PM 發表

最主要有幾個原因
1.回撥55
4.你以為基石要鎖半年,實情並不是甘簡單,大行私人有option同佢做,完全合法合理
6.勝率睇黎一半半,大師傅教落,細過一半勝率既不如過澳門賭一鋪好似簡單啲
...
第四點 長知識 學到野 respect 師兄分析和分享

抽少啲,剛入咗一張B3

回覆 引用 TOP

有冇人pm問昭衍呢?

多謝意見!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洋蔥蓉 於 2021-2-22 04:23 PM 發表

有冇人pm問昭衍呢?
呢隻都抽咗啦 已成定局

回覆 引用 TOP

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29606164

我是新手,一直從旁學習記錄。
我相信新股兄開得帖,一定是有所提示。
謝謝🙏🏻分享
.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 04:18 PM 發表

最主要有幾個原因
1.回撥55
...
點解唔加埋妹妹因素

人無恥便無敵!
引用:
原帖由 SUN002 於 2021-2-22 04:26 PM 發表

點解唔加埋妹妹因素
其實我好鐘意妹妹
邊有人可以甘準?
我一向都覺得妹妹係高人,大師級人馬

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-22 04:20 PM 發表

第四點 長知識 學到野 respect 師兄分析和分享
隨便9嗡下,師兄不要太認真

回覆 引用 TOP

師兄都是偷師對象之一
睇多一日先決定落唔落飛

回覆 引用 TOP

引用:

最主要有幾個原因
1.回撥55
...
學到嘢

回覆 引用 TOP

蔡生今次好似好得人驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 04:31 PM 發表

其實我好鐘意妹妹
邊有人可以甘準?
我一向都覺得妹妹係高人,大師級人馬
絕對同意,妹妹吾可以圍爐的,要多啲出來比意見我地

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]