• 瀏覽: 20,826
  • 回覆: 159
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 月兼 於 2021-2-22 06:17 PM 發表

老手回妹妹都係開心快活mode
新手先會認真mode😂
你地個個係度讚妹妹,冇人鬧佢佢會嬲架,遲d連佢都消失埋就知死

睇返回撥50巴仙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-22 06:24 PM 發表

都唔知你講真定是假!
我就保本為上!
我純粹身痕出來博小。
梗係吾會抽,家下牛牛仲有額吾洗搶,開市都沒有國內勇士衝出來接貨,全部鬥快賣。
預計:暗盤收市就破發,第2日銀行抽左的更慘烈。

現在應該買定零食股同啤酒股 。開市果日應炒到好貴,一堆人等住吃花生睇表演。

引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-2-22 06:39 PM 發表

咁遲先出貼 咁我如果落左銀行飛 點算好🤣🤣🤣⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯記錯  原來冇落過注😝
我落左銀行飛

0.5%活期息

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是臨時大總統 於 2021-2-22 06:45 PM 發表

你地個個係度讚妹妹,冇人鬧佢佢會嬲架,遲d連佢都消失埋就知死
阿里系係唔會消失嘅

月兼
➕1️⃣ 常🀄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-22 06:16 PM 發表

開價太高,貴過龍頭,彷生藥市埸唔買帳

月兼
➕1️⃣ 常🀄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-22 06:55 PM 發表

我純粹身痕出來博小。
梗係吾會抽,家下牛牛仲有額吾洗搶,開市都沒有國內勇士衝出來接貨,全部鬥快賣。

現在應該買定零食股同啤酒股 。開市果日應炒到好貴,一堆人等住吃花生睇表演。
金魚叔叔又想呃蝦條

月兼
➕1️⃣ 常🀄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-22 06:55 PM 發表

我純粹身痕出來博小。

又睇下你今次準唔準

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-2-22 06:39 PM 發表

咁遲先出貼 咁我如果落左銀行飛 點算好🤣🤣🤣⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯記錯  原來冇落過注😝
有人傳可以落分行搞
究竟堅唔堅呀

月兼
➕1️⃣ 常🀄
原帖由 月兼 於 2021-2-22 07:15 PM 發表

有人傳可以落分行搞
究竟堅唔堅呀
好似有線甘............

引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-2-22 06:41 PM 發表

我代香討膠手 質疑你分析,匯豐開左孖,照計贏面大增🤣
冇所謂的,我都想隻野大升,大家賺錢🤘🏿

回覆 引用 TOP

引用:

我純粹身痕出來博小。

真係冇你符😝😝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 07:18 PM 發表

好似有線甘............
有線我都瀨過嘢

月兼
➕1️⃣ 常🀄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是臨時大總統 於 2021-2-22 06:45 PM 發表

阿妺冇咁小氣的😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月兼 於 2021-2-22 07:15 PM 發表

有人傳可以落分行搞
究竟堅唔堅呀
你指邊間銀行?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]