• 瀏覽: 20,837
  • 回覆: 159
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-22 06:10 PM 發表

你地個個吾抽就啱晒了,等我抽爆佢咪同我爭。三間銀行+牛牛孖展額任借。抽十幾注都仲得,今次我仲吾發達。🤑🤑🤑🤝🤝🍾🍾🥂👍
金魚叔一向係新股區四大財主之一

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-22 05:57 PM 發表

5百幾倍,之前有冰隻唔收錢
我好彩冇玩
但睇返啲資料
所有嘢都好似好正常
真係唔知死因係咩

月兼
➕1️⃣ 常🀄
原帖由 月兼 於 2021-2-22 06:14 PM 發表

我好彩冇玩
但睇返啲資料
所有嘢都好似好正常
真係唔知死因係咩
開價太高,貴過龍頭,彷生藥市埸唔買帳

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-22 05:57 PM 發表

.
難得佢肯做「反對派」醜人😂

不過要認住阿里妹妹的嘜頭,呢度有很多冒牌架!婁一不慎,就上當比板主扣分!
老手回妹妹都係開心快活mode
新手先會認真mode😂

月兼
➕1️⃣ 常🀄
原帖由 jack__ 於 2021-2-22 04:55 PM 發表

1: 今日大戶同北水好似轉倉 但估計不會影響賽生
2. agree 但 佢有一樣賣點我都好同意 係平
3. 有影響 好多都抽咗飛 恭喜中簽率會提升少少
平野通常都繼續平
2129平 都繼續平一半..好邪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-22 06:03 PM 發表

青青河邊草
你唔早講😅😅
我肯定有講過大市藍燈籠着左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-22 06:06 PM 發表

佢暗盤出大技中左伏
上上落落野野都掃到無人區
好似全電腦操作

月兼
➕1️⃣ 常🀄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-22 06:10 PM 發表

你地個個吾抽就啱晒了,等我抽爆佢咪同我爭。三間銀行+牛牛孖展額任借。抽十幾注都仲得,今次我仲吾發達。🤑🤑🤑🤝🤝🍾🍾🥂👍
都唔知你講真定是假!
我就保本為上!

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 05:02 PM 發表

最先睇佢幾頁好似好多範
但原來三兩範都是圍繞翻日達仙,一隻超過20年既藥😂
其實師兄你係咪暗示國配反應麻麻地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-22 05:49 PM 發表

如果有莊就冇得估,又令我諗起隻稻草紅
隻熊係先跌......後升.....然後又......

引用:
原帖由 Redfood 於 2021-2-22 06:29 PM 發表

隻熊係先跌......後升.....然後又......
連牛牛喑盤都紅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-22 06:13 PM 發表

樂享互動,貝康咁,低估值
樂享覺得唔算底估值了。系個莊玩野。嚇走灑d人先升。最高升差不多一個開。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
引用:
原帖由 你假誠 於 2021-2-22 06:31 PM 發表

樂享覺得唔算底估值了。系個莊玩野。嚇走灑d人先升。最高升差不多一個開。
開中間價

老細仲話比水位你賺,首日破發

你有持貨能力,揸到今日,應該有得執

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 04:18 PM 發表

有人pm問,甘我一次過係到講
我原本留左幾張B組,不過都蚊曬飛
最主要有幾個原因
1.回撥55
2.有大師傅同我講係先聲原班人馬
3.基石太流,最後個PI之前有幫坐德望,後來跌左一大半
4.你以為基石要鎖半年,實情並不是甘簡單,大行私人有option同佢做,完全合法合理
5.有人歡迎我落placing要貨😂
6.勝率睇黎一半半,大師傅教落,細過一半勝率既不如過澳門賭一鋪好似簡單啲
...
咁遲先出貼 咁我如果落左銀行飛 點算好🤣🤣🤣⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯記錯  原來冇落過注😝

馬後砲
引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 04:18 PM 發表

有人pm問,甘我一次過係到講
我原本留左幾張B組,不過都蚊曬飛
最主要有幾個原因
1.回撥55
2.有大師傅同我講係先聲原班人馬
3.基石太流,最後個PI之前有幫坐德望,後來跌左一大半
4.你以為基石要鎖半年,實情並不是甘簡單,大行私人有option同佢做,完全合法合理
5.有人歡迎我落placing要貨😂
6.勝率睇黎一半半,大師傅教落,細過一半勝率既不如過澳門賭一鋪好似簡單啲
...
我代香討膠手 質疑你分析,匯豐開左孖,照計贏面大增🤣

馬後砲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]