• 瀏覽: 20,839
  • 回覆: 159
  • 追帖: 7
6.勝率睇黎一半半,大師傅教落,細過一半勝率既不如過澳門賭一鋪好似簡單啲

呢個真,我冇99%都唔會all in, 成日有好多人話之前win 甘多,輸返次都ok, 不過我就覺每隻應獨立去執行,否則不如過大海

回覆 引用 TOP

呢隻國際配售都冇提早截飛, 即係唔太受歡迎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 04:58 PM 發表

全部都係同行間既8掛料,真真假假冇人知
話唔定係大莊專登放料出黎話係先聲原班人馬,等冇人抽,再炒個天翻地覆
股場就是這樣,爾虞我詐
完全明白,新股兄 😁
有人揸莊就咩股都可以爆炒
就算真係先升班底今次都可以
一舖莊,一舖閒
點解要益你班散戶 😂

月兼
➕1️⃣ 常🀄
原帖由 月兼 於 2021-2-22 05:46 PM 發表

完全明白,新股兄 😁
有人揸莊就咩股都可以爆炒
就算真係先升班底今次都可以
一舖莊,一舖閒
點解要益你班散戶 😂
如果有莊就冇得估,又令我諗起隻稻草紅

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-22 05:21 PM 發表

阿里妹妹
留言:

贏硬喎

.
其實好好奇妹妹真身何方神聖
佢真係好堅 😂

月兼
➕1️⃣ 常🀄
原帖由 cy36hk 於 2021-2-22 05:49 PM 發表

如果有莊就冇得估,又令我諗起隻稻草紅
草都係嚇下你姐
都有得執
先升車門銲死😡

月兼
➕1️⃣ 常🀄

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 月兼 於 2021-2-22 05:51 PM 發表

其實好好奇妹妹真身何方神聖
佢真係好堅 😂
.
難得佢肯做「反對派」醜人😂

不過要認住阿里妹妹的嘜頭,呢度有很多冒牌架!婁一不慎,就上當比板主扣分!

引用:
原帖由 月兼 於 2021-2-22 05:52 PM 發表

草都係嚇下你姐
都有得執
先升車門銲死😡
5百幾倍,之前有冰隻唔收錢

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 新股閒人 於 2021-2-22 04:18 PM 發表

有人pm問,甘我一次過係到講
我原本留左幾張B組,不過都蚊曬飛
最主要有幾個原因
1.回撥55
2.有大師傅同我講係先聲原班人馬
3.基石太流,最後個PI之前有幫坐德望,後來跌左一大半
4.你以為基石要鎖半年,實情並不是甘簡單,大行私人有option同佢做,完全合法合理
5.有人歡迎我落placing要貨😂
6.勝率睇黎一半半,大師傅教落,細過一半勝率既不如過澳門賭一鋪好似簡單啲
...
我成日覺得蔡生好鬼, 唔睇好. 但市場又好熱. 怕自己睇錯.
睇完新股兄分享, 安心晒 ... ...
就算最後大升都唔會用鎚X 春.
謝謝新股兄.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-22 05:56 PM 發表

恆指三萬點,仲玩估值低,一般無好結果
青青河邊草
你唔早講😅😅

引用:
原帖由 月兼 於 2021-2-22 05:52 PM 發表

草都係嚇下你姐
都有得執
先升車門銲死😡
佢暗盤出大技中左伏

你地個個吾抽就啱晒了,等我抽爆佢咪同我爭。三間銀行+牛牛孖展額任借。抽十幾注都仲得,今次我仲吾發達。🤑🤑🤑🤝🤝🍾🍾🥂👍

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-22 06:03 PM 發表

青青河邊草
你唔早講😅😅
我以為我有講過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-22 06:03 PM 發表

青青河邊草
你唔早講😅😅
樂享互動,貝康咁,低估值

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]