• 瀏覽: 20,214
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
印度地理位置與中國接鄰
印度本基建差,但人力成本平
中國基建完善,人力水平高,消費能力強

印度ON9仔與中國係邊境搞事,不如建條高速公路連接兩國做貿易
唔通整完野,又經印度洋遊返中國

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-2-21 10:27 PM 發表

印度地理位置與中國接鄰

印度ON9仔與中國係邊境搞事,不如建條高速公路連表兩國做貿易
印度種姓制度周街賤民,又唔見西人去講人權

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-2-21 10:27 PM 發表

印度地理位置與中國接鄰

印度ON9仔與中國係邊境搞事,不如建條高速公路連表兩國做貿易
一山不能藏二虎,而且三仔之所以自稱三哥,佢係話自己係繼美國同俄羅斯之後第三大國,根本就唔可能比國民知道原來仲有中國叻過佢

引用:

印度地理位置與中國接鄰

中國人口控制得宜,佢哋印度一開十,十開百,黃絲帶樂土,最啱佢哋移民,仲成日新冠播毒

印度同緬甸係中國後門,一旦後門比大門方便就對西方國家引起妒忌心,因而印度緬甸容易受尾國聯盟收買。中國如果同非洲友好由緬甸到非洲一帶一路可節省好多資源,你估西方人傻咩。特別亞洲通非洲就以色列阻路。

非洲印度本身就是西方國家奴隸國

回覆 引用 TOP

中國崛起盲人都知西方人葫蘆裝乜毒葯
中國人受困地理環境

有邊隻美國狗唔On9?🤭

引用:
原帖由 旺季失控的科技 於 2021-2-21 10:42 PM 發表

一山不能藏二虎,而且三仔之所以自稱三哥,佢係話自己係繼美國同俄羅斯之後第三大國,根本就唔可能比國民知道原來仲有中國叻過佢
你有無搞錯,印度阿三係上海人對印度的“昵稱”,類似香港的“阿差”

引用:
原帖由 買大陸股等數錢 於 2021-2-21 10:43 PM 發表

中國人口控制得宜,佢哋印度一開十,十開百,黃絲帶樂土,最啱佢哋移民,仲成日新冠播毒
印度出生率亦急劇下跌中

三哥唔on9就唔會成日包頭啦

引用:
原帖由 小窮鬼 於 2021-2-21 10:54 PM 發表

有邊隻美國狗唔On9?🤭
明明全世界得兩個市場,中國同西方
印度產品近水流台,有好牌都唔識用
民粹唔係唔好,搞到離地就攬炒了

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。

回覆 引用 TOP

印度根本係on9

系藏南邊境!土共在高位!阿差系低位!
地理已分勝負!
加上一條雅魯藏布江水利!已令阿差死九成!

回覆 引用 TOP

引用:

印度地理位置與中國接鄰

印度ON9仔與中國係邊境搞事,不如建條高速公路連接兩國做貿易
夠港人ON9咩?

印度話晒都係一個有核武嘅國家。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]