• 瀏覽: 44,910
  • 回覆: 999
  • 追帖: 22
引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2021-2-21 01:58 PM 發表

新手得閒來偷下c先
ching welcome
你新手?嚇死人咩

引用:
原帖由 cy36hk 於 21-2-2021 13:55 發表

Done!
謝謝cy兄分享it兄高質的分析

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-21 01:55 PM 發表

留名 唔好黑名單我
死因庭裁定駁回:

I block brother Jack because he said that 他想靜 靜地贏照衍新藥 6127 and 留言冷語笑人抽了菜心。 他作為一個老手 ,竟然說出這樣的話,我對他非常失望。

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-21 02:01 PM 發表

死因庭裁定駁回:

I block brother Jack because he said that 他想靜 靜地贏照衍新藥 6127 and 留言冷語笑人抽了菜心。 他作為一個老手 ,竟然說出這樣的話,我對他非常失望。
甘我呢?睇嚟誅九族

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-21 02:03 PM 發表

甘我呢?睇嚟誅九族
有成班「池魚」陪,你抵到爛😆

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-21 01:59 PM 發表

ching welcome
你新手?嚇死人咩
今日先第一次入香討🤓

每個女人都希望
有個壞男人只對她一個人好,
每個男人都希望
有個好女人只對他一個人壞。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-21 02:01 PM 發表

死因庭裁定駁回:

講下笑都唔得 真係慘 況且我真係唔睇好 都係提下未抽既朋友要三思 至於昭衍 根本好多平時講開玩唔玩嘅人都冇出聲 大家心照點解....

我又唔係超級老手
我邊有資格評論每隻ipo...

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-21 02:09 PM 發表

講下笑都唔得 真係慘 況且我真係唔睇好 都係提下未抽既朋友要三思 至於昭衍 根本好多平時講開玩唔玩嘅人都冇出聲 大家心照點解....

我又唔係超級老手
最新判詞:

既然他都唔想分享意見,畀佢留言有咩用呀

回覆 引用 TOP

錯過左 昭衍  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-21 02:09 PM 發表

我又唔係超級老手
睇來你死因係笑人喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-21 12:19 PM 發表

菜心點買呀?
未抽菜心的可細閱以下一文章:

自己要考慮清楚,自己決定抽唔抽,輸贏自負

引用:

我又唔係超級老手
估計又是因愛成恨!
他特別看重你!
個個人都唔提,單單指名道姓你,令人既爐忌又羨慕,分分鐘你倆有機會「重修舊好 破鏡重圓」😂👍🏼😂

引用:
原帖由 ech000 於 2021-2-21 02:14 PM 發表

未抽菜心的可細閱以下一文章:
12109489 12109490 12109491

自己要考慮清楚,自己決定抽唔抽,輸贏自負
🆗謝謝你🙏👍🏼

回覆 引用 TOP

報到😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-21 02:17 PM 發表

估計又是因愛成恨!
他特別看重你!
個個人都唔提,單單指名道姓你,令人既爐忌又羨慕,分分鐘你倆有機會「重修舊好 破鏡重圓」😂👍🏼😂
我不嬲都覺得 佢勤力 所以我從來都不評論他 就算見到有人話佢 直到他黑名單我 我先忍唔住表達下我感受而已

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]