• 瀏覽: 44,957
  • 回覆: 999
  • 追帖: 22
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-21 12:30 PM 發表

boc 上次記憶中午已回水
hSbc五時前,boc好有效率

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 玥仲 於 2021-2-21 12:35 PM 發表

果間阿妹開嫁
唔好同佢買😂
阿妹今次冇A貨賣
你睇錯B貨區😂

回覆 引用 TOP

百忙抽空來呃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洋蔥蓉 於 2021-2-21 12:06 PM 發表

賽生咁有爭議,大家會做
不申
1手黨
A尾
B1
B4或以上?
一手

回覆 引用 TOP

食個反返上來
你哋呃左咁多分😂

蔡生抽唔抽,抽幾多好?🤲🏻

月兼
➕1️⃣ 常🀄
原帖由 月兼 於 2021-2-21 01:08 PM 發表

食個反返上來
你哋呃左咁多分😂

蔡生抽唔抽,抽幾多好?🤲🏻
認真呢隻菜銀行開孖感到意外,但風兄已經解䆁了,更加打了個冷震

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洋蔥蓉 於 2021-2-21 12:06 PM 發表

賽生咁有爭議,大家會做
不申
1手黨
A尾
B1
B4或以上?
1手參與下算了

回覆 引用 TOP

重溫風雲兄

2021-2-19 09:55 PM 
賽生一般,機構興趣不甚,幾間券商已經停左問銀行拎孖展額(所以boc,hsbc開左)

我會留資金抽朝雲,但朝雲估值略高,基投亦未明。暫時觀望住先。

跟住有嘀嗒…仲聽聞會推遲

回覆 引用 TOP

我今早仲諗緊試吾試下玩兩個A/C先聲 一手黨。

後來諗下,果時又係不睇好先聲,諗住細注抽小小,輸極都吾會多。點知就最後中了兩手先聲,但都會輸$5千蚊,覺得很低B。
今次真係玩少一隻好過算了。

正如好似苗苗咁,你明知苗苗係妖股,明知是苗苗是自己人炒同割菲菜,但最後開出來升兩倍,你沒抽到苗苗,但你不會感到可惜。因為明知是伏股。

今次呢隻菜心,明知是先聲2.0,那怕最後開出來是賺兩倍,咪都係當佢是健倍苗苗,捷心隆同豪江機電咁。 我話知你最後升到上天花板,都與我無關。
要賺錢的話,呢個星期是但扑中一隻其他野都會賺,但如果在咁多爭議聲下都就去抽,萬一開出來真係跌,就會覺得自己去送人頭同很低B。

支持此版!

另外小弟想請問大家,有無人成功用香港身份證抽到美股IPO(小散級別,非PI)?

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-21 01:23 PM 發表

後來諗下,果時又係不睇好先聲,諗住細注抽小小,輸極都吾會多。點知就最後中了兩手先聲,但都會輸$5千蚊,覺得很低B。

正如好似苗苗咁,你明知苗苗係妖股,明知是苗苗是自己人炒同割菲菜,但最後開出來升兩倍,你沒抽到苗苗,但你不會感到可惜。因為明知是伏股。

今次呢隻菜心,明知是先聲2.0,那怕最後開 ...
捷心隆同豪江機電和V仔是同一保母
V仔上市時,前個二只已經爆咗煲

所以抽V仔時都是博個莊家
V仔派彩已經玩轉B組的人
第一日chock得好緊要,第二日先升,跟著炒業績至$21元
昨日上午跌至$19,下午二時已經又炒上$21,波幅都10%

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-21 01:23 PM 發表

今次呢隻菜心,明知是先聲2.0,那怕最後開 ...
呢隻如果大貓唔開,肯定冇甘熱烈,所以我好想知為何銀行會開?結果風兄解釋了,或有其他特別原因?結果係佢平lt 兄又比了意見解說,所以我仲未找到太大抽佢理由~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水晶皇 於 2021-2-21 01:25 PM 發表

支持此版!

另外小弟想請問大家,有無人成功用香港身份證抽到美股IPO(小散級別,非PI)?
牛牛開美戶已可抽

支持新帖
+1

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]