• 瀏覽: 44,967
  • 回覆: 999
  • 追帖: 22
引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-21 12:10 PM 發表

最尾頂盡牛牛或財仔一手,因為好不確定
一手肯定無妨,都未必中

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 aubalone 於 2021-2-21 12:06 PM 發表

菜抽唔抽?
撐下場先
菜就算玩我就一手算,係面仲有招魂

回覆 引用 TOP

IPO黃表,證券行會去邊度攞到畀客戶填?

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-21 12:12 PM 發表

一手肯定無妨,都未必中
貓咪
半夜不見
你還好嗎?

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-21 12:14 PM 發表

貓咪
半夜不見
你還好嗎?
好,我係長頭草,好安全

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
先聲我都中伏抽倒一手,這次我都無大抽,輸2千左右

今次賽生都要平衡風險不會大抽,有利有弊,要有輸心態 問自己可以輸多少 三二千可以輸的話不防抽下,看飛數都會爆,要孖少少控制抽倒一兩手,
好像諾輝一樣孖佐千多元都不是實中心態,有賭博成份. 一年多ipo生涯有多盈利 今次要博下了

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-21 12:15 PM 發表

好,我係長頭草,好安全
我是池魚😂

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-21 12:16 PM 發表

我是池魚😂
刺身

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-21 12:17 PM 發表

刺身
菜心點買呀?

引用:
原帖由 Maktomtom 於 2021-2-21 12:16 PM 發表

先聲我都中伏抽倒一手,這次我都無大抽,輸2千左右

今次賽生都要平衡風險不會大抽,有利有弊,要有輸心態 問自己可以輸多少 三二千可以輸的話不防抽下,看飛數都會爆,要孖少少控制抽倒一兩手,
好像諾輝一樣孖佐千多元都不是實中心態,有賭博成份. 一年多ipo生涯有多盈利 今次要博下了
現金小注玩下都ok 既,唔玩又怕用搥仔😂

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-21 12:19 PM 發表

菜心點買呀?
菜心18.8一棵
師兄想買幾多😂

抽完菜心,仲趕唔趕得切抽朝暈

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-21 12:20 PM 發表

現金小注玩下都ok 既,唔玩又怕用搥仔😂
都未決定注碼 等星期一二市況,有戒心一定不大注

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中一蝦仁 於 2021-2-21 12:22 PM 發表

抽完菜心,仲趕唔趕得切抽朝暈
據說會撞期

引用:
原帖由 玥仲 於 2021-2-21 12:22 PM 發表

菜心18.8一棵
師兄想買幾多😂
師兄
隔離賣$18.8/斤
你平啲啦😆

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]