• 瀏覽: 52,600
  • 回覆: 919
  • 追帖: 10
引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 09:30 AM 發表

我差唔多每隻都會 當然妖股莊股另計 我少玩
快手我直程買埋佢本書...🤣
快手即裝app, 睇嚟睇去都係睇女著貼身衫褲行街步

其實你有冇諗過,唔識既,自然答唔到你。唔識但又自我既,米會否定認知以外既意見lo. 識既或行內既,但又會運用到更多數據及其他理論,要解釋又會長篇大論兼對象會不明,仲要冒住被唔識既人去寸及追問。太花時間,甘不如唔講,或同志同道合的私聊更好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-20 09:31 AM 發表

你地玩開的實知啦,點會分不到。

講返正經野先,咁吾抽呢隻,拿住D現金,呢個星期炒乜好,星期一是否回調完畢直衝33483

呢兩日有冇捉緊機會入貨。新股個戰場只衝大熱啦,另外正股才是主菜。
呢排玩緊美股 一日2-30%好刺激🤣

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-20 09:32 AM 發表

我都有裝 我反而唔係好中意 不過可能內地人鍾意掛

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 09:38 AM 發表

我都有裝 我反而唔係好中意 不過可能內地人鍾意掛
我都麻麻,視頻真係好短~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 03:33 AM 發表

只是有點失望和不高興而已 聰明的你應該知我講邊個
正如你所講 既然我唔會抽 冇理由需要講我點解唔玩呱..所以我就問下人點解要玩 有咩好 但結果大部分答案係 多人孖 獅子開孖 我暈了...真係同賭錢冇分別...雖然某程度上新股都係投機..
收工有時間, 長回....小小..

9成人都係無經過思考, 去跟...
但可能已經做好晒功課, 只係無講, 去抽, 又或者, 真係賭....
有賭未唯輸, 有班新手, 我都做過, 十幾年前, 咩都唔睇, 5仔有得孖就孖, 就係咁...
十隻有8隻賺, 蝕2隻, 結果真係賺多. 呢個又係第二種玩法...
市旺咩都得...
風險係, 當鎖住你資金時, 個幾日個市出現調整, 你估無買點, 無獨特性既新股到佢上個日會發生咩事...係咪仲有得升...
我係預呢個可能性會出現....
如果一路都好, 咁賽升既機會都係大既...
第一日2百倍, 4百幾億, 公開2億, 回左10億, AB各57995手....又唔會分到好多貨既,
呢D先蝦人玩, 小小爆, 又唔係超爆, 大佬諾輝第一日都好似千倍... 呢D就無可能唔跟...唔睇都照跟可以...

我感覺唔好, 就佢退市, 我已經唔想玩...所以唔抽啦...
上市會睇下, 但升跌唔會關心...

由於疫情關係......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 02:05 AM 發表

心灰意冷了

我在這裏是想見到有戰友評論下每隻新股 但我真的好少見到有質素的回復 當然有幾個師兄我也一直跟他們學習 一直也好感激他們

有時候有些人都只是分享youtube / 雪球文章 但我見不到有消化過同加入自己既見解既post...我係咁睇只係見個個只係話抽左幾多 感謝xxx師兄等等

我覺得賽生唔好 點解唔可以問人點解要抽呢?我也覺得心灰意冷了 上來只係為左知道幾時招股

我自己都留意左好 ...
吹水區認真你書了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sanshui 於 2021-2-20 09:26 AM 發表

討論區是一個平台,有些人是會借呢個平台去達到自身的目的及利益。
係有呢D人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 09:37 AM 發表

呢排玩緊美股 一日2-30%好刺激🤣
美股大神....
隻FUTU又上過200蚊啦....
仲有隻百度...爆左十幾%...
我有睇下. 但買唔落...
D, 2次股, 我真係唔知點追, PDD....B站...
美股我唔係好識...台積電係咪值得長楂, 大佬係咁新高喎...回小小又升...

睇緊D舊經濟, 都行過....CCL, AAL.....呢兩隻之前小注買過, 都賺到...

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-20 09:32 AM 發表

原來有呢d睇啊  岩曬我哦  有冇邊位主播 衣著夠曬暴露?介紹下😝

馬後砲
引用:
原帖由 wongtai38 於 2021-2-20 09:47 AM 發表

原來有呢d睇啊  岩曬我哦  有冇邊位主播 衣著夠曬暴露?介紹下😝
好多呀,你裝左就自然識,真心正

你依家先知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 09:24 AM 發表

金魚兄有時我已經分唔清你邊個post真邊個Post反話😂😂😂
金魚佬, 有心時, 佢會講好多口水...
仲有佢抽左既股, 買左既股有時會出圖晒下命...

FAKE人個D....一兩句...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 09:30 AM 發表

我差唔多每隻都會 當然妖股莊股另計 我少玩
快手我直程買埋佢本書...🤣
十幾年前
投資版班師兄真係好有心機分析
雖然有成有敗
但幾千字長文經常出現 
最記得有位師兄喺 舜宇光學 1.6元時出長文分析呼籲買入 
如果佢真係買入長揸
應該已經發咗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-20 09:48 AM 發表

好多呀,你裝左就自然識,真心正
爽  今輪細佬有飯開啦  一日j幾餐都唔掂🤣

馬後砲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]