• 瀏覽: 52,601
  • 回覆: 919
  • 追帖: 10
兩注b2,琴日下午抽左飛啦😅

回覆 引用 TOP

當然可以有相反意見, 最緊要說出原因, 可以讓大家知道, 提防老千CAP水.

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好

回覆 引用 TOP

唔使太上心 上來呢區匆認真,認真只會傷你心, 好現實的,睇錯1/2次 d人就會唱你打手 燈神之類  好多少器鬼的

馬後砲
呢隻不抽 同先聲一樣潛水

回覆 引用 TOP

Jack兄 唔洗勞氣
香討 係咁的 入左飛 既一定會持相反意見
你唔睇好亦無不可的
呢隻 我都唔會抽 最多賭少鋪
無論如何 都希望抽左既師兄 賺錢
就好似藍月亮最後係升 呢隻我都唔抽 亦唔會後悔
因為不斷有新嘢出嚟。
新股係有周期性的 上年 年中果時 大約一個月 就會有調整 但最近太火 所以睇唔透 !
大家都希望新服股唔好咁快斷攬,祝各位 都贏多啲 唔好傷和氣!

回覆 引用 TOP

網上言論,何需認真!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cy36hk 於 2021-2-20 07:05 AM 發表

ching 你好早唔係抽阻應該唔想更多人抽好咩?講負面野應該對於抽左既人係好事呀
其實我都係咁諗😂佢應該多謝我先真

引用:
原帖由 gold_fishman 於 2021-2-20 07:55 AM 發表

一早做緊,繼續9 up 當被笠。
我每個帖都會有藍色豬豬,大家都會小9我。
但只要自己有得著及荷苞有進漲就可以了。心情一樣都係咁開心快樂。
網上世界時真時假咪幾好玩。
金魚兄有時我已經分唔清你邊個post真邊個Post反話😂😂😂

多謝分享. 其實最好落注係自己責任 最怕d人輸左賴人哋

回覆 引用 TOP

討論區是一個平台,有些人是會借呢個平台去達到自身的目的及利益。

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 02:05 AM 發表

心灰意冷了

我在這裏是想見到有戰友評論下每隻新股 但我真的好少見到有質素的回復 當然有幾個師兄我也一直跟他們學習 一直也好感激他們

有時候有些人都只是分享youtube / 雪球文章 但我見不到有消化過同加入自己既見解既post...我係咁睇只係見個個只係話抽左幾多 感謝xxx師兄等等

我覺得賽生唔好 點解唔可以問人點解要抽呢?我也覺得心灰意冷了 上來只係為左知道幾時招股

我自己都留意左好 ...
你好有心機分析喎 
可惜遲咗十幾年嚟鄉土
十幾年前你應該可以討論得好高興
而家呢度已經變曬go go go

10功補唔到1過,香港人而家係甘,師兄吾好太在意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 09:23 AM 發表

其實我都係咁諗😂佢應該多謝我先真
攪到我而家都唔敢表態,唔知吹緊咩風

引用:
原帖由 wsp 於 2021-2-20 09:28 AM 發表

你好有心機分析喎 
可惜遲咗十幾年嚟鄉土
十幾年前你應該可以討論得好高興
而家呢度已經變曬go go go
我差唔多每隻都會 當然妖股莊股另計 我少玩
快手我直程買埋佢本書...🤣

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 09:24 AM 發表

金魚兄有時我已經分唔清你邊個post真邊個Post反話😂😂😂
你地玩開的實知啦,點會分不到。

講返正經野先,咁吾抽呢隻,拿住D現金,呢個星期炒乜好,星期一是否回調完畢直衝33483

呢兩日有冇捉緊機會入貨。新股個戰場只衝大熱啦,另外正股才是主菜。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]