• 瀏覽: 32,334
  • 回覆: 157
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 流西水股 於 2021-2-19 11:24 PM 發表

每人一萬要七百億,今次殺上4萬都唔奇
就算有得派, 理應不會有7百萬人要.
最少有7百幻要私隱的(如果有骨氣的話), 又唔信政府的, 會認為派錢有陰謀, 應該唔要的.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 流西水股 於 19-2-2021 11:24 PM 發表

11點幾鐘出帖,應該係發緊開口夢!?

回覆 引用 TOP

攞70蚊去🐴會博下一萬蚊的機會大過下星期政府派錢。。。

附件

Screenshot_20210220_120044.jpg(41.87 KB)

2021-2-20 12:11 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 流西水股 於 2021-2-19 11:24 PM 發表

肯定唔會派錢啦

回覆 引用 TOP

各位吾好甘痴心網想啦

回覆 引用 TOP

快啲打疫苗,快啲通關,快啲將部分錢(轉至消費卷)分派給因疫情受影響的失業者,設置一定數量的房屋給那些homeless者。。。。。利申我的工作不受影響

回覆 引用 TOP

等它派不如自救好過,這個政府要死心

有咩免稅都要用盡它,不要益政府

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2021-2-20 11:22 AM 發表

特衰財爺只會派錢俾大商家!!!
小市民=垃圾,商家佬=維持香港經濟 

回覆 引用 TOP

派條鳩毛

回覆 引用 TOP

I want $20,000 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wayne138 於 2021-2-20 12:24 PM 發表

等它派不如自救好過,這個政府要死心
自己方法解決啦

拆咗港台,轉開賭場!一定有得派

引用:

😂上年新聞今年才貼?

回覆 引用 TOP

7頭波話上年香港🇭🇰有$3,000億赤字, 派錢有壓力。你想佢派, 派條毛俾你啦😑。 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]