• 瀏覽: 16,759
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 11:56 AM 發表

你一定揾好多錢
立白是子公司?

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 11:56 AM 發表

你一定揾好多錢
https://m.news.sina.com.tw/article/20200911/36310578.html

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 12:19 PM 發表

https://m.news.sina.com.tw/article/20200911/36310578.html
有得炒跟炒

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 12:20 PM 發表

有得炒跟炒
趁佢財赤👌

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 11:58 AM 發表

立白是子公司?
好似係,揾水救火,又唔係最賺個條Line

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-2-19 06:00 PM 發表

蝕息+-30%
2021~我都想試吓6606蝕息、環球-30%、先聲-20%的滋味!(利申後倆隻沒抽)賽生咁少股數!抽中先講。哈哈!唔好製造6606第二出嚟!阿哩吉諦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 12:23 PM 發表

趁佢財赤👌
立白上先算

回覆 引用 TOP

5萬8手總好過輝輝3萬幾手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 credit61 於 2021-2-20 04:58 AM 發表

咁有無hsbc開孖而輸錢?
我在2018年借HSBC 孖展抽平安好醫生iPO, 首天上市已跌穿招股價,我蝕住走

引用:
原帖由 mfku88 於 2021-2-20 01:19 PM 發表

我在2018年借HSBC 孖展抽平安好醫生iPO, 首天上市已跌穿招股價,我蝕住走
記億中好似第一日無跌穿?我係賺錢走,除非收市急跌?

引用:
原帖由 lucky2021 於 2021-2-20 04:03 PM 發表

記億中好似第一日無跌穿?我係賺錢走,除非收市急跌?
平安好醫生首天上市開市半小時已經跌穿招股價,所以我當時沽出止蝕。而首天收市時當日謹稍高過招股價收市,但第二日已收低過招股價收市

已超218倍

估唔到都咁熱

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-2-20 05:08 PM 發表

已超218倍

估唔到都咁熱
沒有最熱,只有更熱。用券商勝在靈活,避開老鼠夾食芝士

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mfku88 於 2021-2-20 04:20 PM 發表

平安好醫生首天上市開市半小時已經跌穿招股價,所以我當時沽出止蝕。而首天收市時當日謹稍高過招股價收市,但第二日已收低過招股價收市
好醫生好似有肉食,可能暗出,吾記得了

引用:
原帖由 pk2628r 於 2021-2-20 06:39 PM 發表

好醫生好似有肉食,可能暗出,吾記得了
中國平安保險﹙2318﹚分拆的平安健康醫療科技﹙1833,又稱平安好醫生﹚今早掛牌,延續早前在暗盤的升勢,開市報57.3元,較上市定價54.8元升4.56%,錄得7.46億元成交,以持有一手(100股)的散戶計,不計手續費,帳面僅賺250元。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]