• 瀏覽: 16,841
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
show handed

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 01:41 AM 發表

我初步睇過 唔覺得需要大注 基本面 6127仲好
我暫時淨係見到大家都係賭一賭... 又話見hsbc開就孖..根本冇人答到我點解佢要孖...
「根本冇人答到我點解佢要孖...」

一個嫌疑犯,時易世變
以前是要辯方找出証據來洗脫還淸白
現在是由控方找出証據來定疑犯果罪

對自己的理念有所要求是好事,但是為一個Ipo值唔值得去孖或抽而糾纏思粹,何苦呢⋯⋯

個人感覺,不喜勿插

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 10:37 AM 發表

我估你有幾億身家
幾億日元都有的🙄🙄

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 10:54 AM 發表

幾億日元都有的🙄🙄
我只有越南盾

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 10:54 AM 發表

我只有越南盾
老人家相傳的訓言

祗會問人有多少兒女
不會問人有多少身家

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 10:57 AM 發表

老人家相傳的訓言

祗會問人有多少兒女
不會問人有多少身家
你講D野太過新奇

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 01:41 AM 發表

我初步睇過 唔覺得需要大注 基本面 6127仲好
我暫時淨係見到大家都係賭一賭... 又話見hsbc開就孖..根本冇人答到我點解佢要孖...
Ching 啲人炒佢有sars同新冠治療藥 但佢上市前借錢派息 今次上市其中一個目的係還派息啲錢 你自己可以諗諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 10:58 AM 發表

你講D野太過新奇
兒女是一個家族社團的薪火傳承
有金錢而冇兒女承繼⋯

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 11:05 AM 發表

兒女是一個家族社團的薪火傳承
有金錢而冇兒女承繼⋯
你有無家傳之寶留比你個千金/太子

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 11:07 AM 發表

你有無家傳之寶留比你個千金/太子
你今年幾歲?尚未娶妻?
家住何處? 雙親在堂?
😂😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 11:14 AM 發表

你今年幾歲?尚未娶妻?
家住何處? 雙親在堂?
😂😂😂😂😂😂😂
對親家咩

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 11:42 AM 發表

對親家咩
咁你又問「留給仔、女」😂

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 11:48 AM 發表

咁你又問「留給仔、女」😂
你咁多老人家流傳

引用:
原帖由 貓腩 於 2021-2-20 11:49 AM 發表

你咁多老人家流傳
家有一老如有一寶嘛

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 11:51 AM 發表

家有一老如有一寶嘛
你一定揾好多錢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]