• 瀏覽: 16,842
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 pkjaso 於 2021-2-19 06:38 PM 發表

唔理黑貓定白貓,賺到錢就係好貓。
3大賣點 估值平,氣氛熱,供需失衡。
請All in, 賽生可以接朝雲,賺多啲。
你又知朝雲招股去到邊日

B兄,o兄都抽,唔all in 就笨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Humour 於 2021-2-19 06:50 PM 發表

你又知朝雲招股去到邊日

山是山,水是水。
山非山,水非水。
山只山,水仍水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkjaso 於 2021-2-19 06:38 PM 發表

世事比你看透....
你抽多D...
我一般
就算升都可能輸息
升唔多

引用:
原帖由 無名2010 於 2021-2-19 07:42 PM 發表

世事比你看透....
你抽多D...
我一般
就算升都可能輸息
升唔多
銀行券商賺息,菜心再食你 30%價就仆街了

回覆 引用 TOP

勇者

回覆 引用 TOP

現金都唔抽了, 根本抽唔L到, D大陸佬個個十分身, 50蚊都唔想蝕

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2021-2-20 01:16 AM 發表

現金都唔抽了, 根本抽唔L到, D大陸佬個個十分身, 50蚊都唔想蝕
我要$100

引用:

我初步睇過 唔覺得需要大注 基本面 6127仲好
我暫時淨係見到大家都係賭一賭... 又話見hsbc開就孖..根本冇人答到我點解佢要孖...

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 01:41 AM 發表

我暫時淨係見到大家都係賭一賭... 又話見hsbc開就孖..根本冇人答到我點解佢要孖...
咁有無hsbc開孖而輸錢?

抽中蝕息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 credit61 於 2021-2-20 04:58 AM 發表

咁有無hsbc開孖而輸錢?
我記得當年中芯國際試過輸$

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-20 01:41 AM 發表

一年賺10億 招股價上市市值得百幾億 PE 得十幾倍 咩原因要孖?

回覆 引用 TOP

接到超雲?好似唔得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Avone 於 2021-2-20 01:32 AM 發表

我要$100
我估你有幾億身家

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]