• 瀏覽: 18,796
  • 回覆: 271
  • 追帖: 2
安峯15-20分鐘應該冇乜可能行到去APM。
雖然有好多電梯接駁,但等lift都要時間

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-2-19 04:14 PM 發表

係,完全係硬膠
個堆直資/國際學校關校網乜事

將軍澳好嘅小學真係唔知有乜....
將軍澳校網全港最垃圾 唔識扮識 一個吹捧post 令自己露晒老底

回覆 引用 TOP

華𢡟被林鄭跣一劑冇仇報,買家就唔好中伏啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-2-19 09:17 AM 發表

干德道=安達臣道
華懋都唔敢咁吹,佢就幫呢個盤硬吹
唔面紅咩
掃墓平真係麻麻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ruspc2 於 2021-2-19 04:16 PM 發表

安峯15-20分鐘應該冇乜可能行到去APM。
雖然有好多電梯接駁,但等lift都要時間
50分鐘落山就差唔多,上山叫佢行俾我地睇下…. 15分鐘都講得出 擺明係用個屎窟諗野 。

回覆 引用 TOP

成篇野似買樓廣告多過樓盤分析.  我吾係傻仔.

回覆 引用 TOP

一個咁大既全新規劃社區, 一定有相對交通安排唔係事實MA? 只覺得佢係中立地分析將來趨勢同安排JA WOR

你等到啲交通發展好曬先黎買就唔止呢個價啦!

引用:
原帖由 大真魚蝦 於 2021-2-19 05:15 PM 發表

一個咁大既全新規劃社區, 一定有相對交通安排唔係事實MA? 只覺得佢係中立地分析將來趨勢同安排JA WOR

點都唔會15-20分鐘行到去觀塘地鐵站

引用:
原帖由 大真魚蝦 於 2021-2-19 17:15 發表

稍為知個到位置既人,都知點加電梯/天橋都無可能15-20分鐘行到去觀塘站

這時客觀上「兩點」的距離問題,跟個到發展得點樣大規模無關

佢擺明自己無去過現場,強行鳩吹,用干德道來比喻,嚴重不倫不類,當讀者弱智

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大真魚蝦 於 2021-2-19 17:15 發表

你講左重點「一個咁大既全新規劃社區, 」

你呢句又錯唔曬,到個到十年八年後起曬樓,住多一兩萬人入去,但依然都係而家幾條路出市區

哈哈,返工時間塞車塞到仆街

到時可能真係行35分鐘去apm,會快過坐車

交通道路呢啲死症來,點加多幾條馬路?唔會加得到

擬建什麼地鐵線?廿年後都唔知有無

估計行15-20分鐘?真係冇昆你,估之嘛!聯合醫院落APM都要20分鐘啦

引用:
原帖由 Iamabystander 於 2021-2-19 04:16 AM 發表

睇完推文我親身行過,一路行一路爆粗,唔信你試試。
師兄,身體力行,佩服👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我正在說謊 於 2021-2-19 10:45 AM 發表

有電動滑板車,風火輪,15分鐘應該勉強OK,不過有警察捉
用滑翔風箏,五分鐘到達觀塘的任何一個地方,不過要看風向😊

回覆 引用 TOP

秀茂坪喺半山,咁都話近,觀塘行上山,分分行成個鍾,點頂得你順吖? 康城有地鉄 , 點比啊? 唔好老點啦!!秀茂坪每日都塞車, 住過觀塘都知!

回覆 引用 TOP

真係巒都咬返直

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]