• 瀏覽: 18,797
  • 回覆: 271
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 ch_margaux 於 2021-2-19 10:00 發表

安達臣道正常唔係應該行落彩虹站咩?
真係唔係,去彩虹站多50%時間

附件

Screenshot_20210219-100505_Maps.jpg(98.83 KB)

2021-2-19 10:05 AM

回覆 引用 TOP

收左錢 做宣傳?
除左華懋近年新盤質素提升之外 其他野都係亂咁吹

引用:
原帖由 ik2mljsuperstar 於 2021-2-19 10:06 發表

收左錢 做宣傳?
除左華懋近年新盤質素提升之外 其他野都係亂咁吹
可能同華懋fd, 拍膊頭叫佢幫下手
點知資料錯膠曬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Iamabystander 於 2021-2-19 04:16 AM 發表

睇完推文我親身行過,一路行一路爆粗,唔信你試試。
你以為真係有咁多人會信佢?你太年輕了,我就唔信可以15分鐘行到

睇完推文我親身行過,一路行一路爆粗,唔信你都試下

日日電視賣廣告  家下搵埋人唱好 先收150票…. 咁低既收票量真係聽都未聽過  市場已話俾你知呢個盤巨伏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最緊要有西鐵 於 2021-2-19 10:20 AM 發表

你以為真係有咁多人會信佢?你太年輕了,我就唔信可以15分鐘行到

睇完推文我親身行過,一路行一路爆粗,唔信你都試下
有電動滑板車,風火輪,15分鐘應該勉強OK,不過有警察捉

呃分高手🤧
引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-2-19 09:28 AM 發表

佢真係乜都唔撚識,直資/國際學校,關校網乜野事??仲乜野「當中包括」?

““其實是屬於「西貢95區校網」,當中包括不少全港排名前列的名校及直資小學,例如播道書院、優才書院等、以及國際學校如啟歷學校、香港學堂等。””
佢個仔讀聖joe

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2021-2-19 10:00 AM 發表

安達臣道正常唔係應該行落彩虹站咩?
根本冇可能躝到落去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-2-18 10:31 PM 發表

"安達臣道至安達邨的一帶,將來會興建多座升降機,到時可途經秀茂坪行到觀塘港鐵站,估計時間約15-20分鐘,與我在干德道步行到中環的時間差不多。"

真心膠一名.... 幫手吹都合理少少, 個到行去APM?.... 要笑架  

安盛村行去APM, GOOGLE地圖顯示要31分鐘, 呢個盤位置再高D, 當多4分鐘, 起碼35分鐘...
升降機有Q用? 唔係直昇機, 有升 ...
叫AA....15分鐘行1次....

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-2-18 10:47 PM 發表

睇左幾句就唔洗睇, 純搞笑, 當人白痴
你話呢個盤叫"近MTR", 有幾近? 你有無行過?

如果步行30幾分鐘都叫近, 咁香港無邊個樓盤唔近MTR....
由觀塘站行上去, 全程上山上斜, 唔係平路來, 咁叫做"近MTR"

大埔嵐山, 平路行去大埔墟站都係39 ...
送AA15分鐘上山....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tennistennis123 於 2021-2-19 08:59 AM 發表

同成班新移民做鄰居,但係要二萬一尺,真係有人上釣?
慢慢賣點都會搵到水魚....

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-2-19 09:10 AM 發表

你成日出來派膠,乜野叫演員買住首輪先?

另外你話呢個盤"近MTR", 有幾近? 你有無行過?
AA個頭近....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 betfootball 於 2021-2-19 11:18 發表

叫AA....15分鐘行1次....
叫佢林一嗚行一次,開live

回覆 引用 TOP

笑死

回覆 引用 TOP

講埋呢d無用,睇市場反應就知,我寧願15000買匯景或麗港城,買安峯或Koko hills 都系傻既

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]