• 瀏覽: 20,200
  • 回覆: 201
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 swws1207 於 2021-2-13 07:57 PM 發表

你借幾多?按埋層樓同你 d袋底泥
我按咗層樓,我將幾百萬儲蓄,瞓身上。過年後,我攞我份糧單,去各銀行,財務,借錢,咩僵位再入市,呢隻嘢一定掂,我瞓曬身,我啲親戚都去到盡

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-2-12 11:14 PM 發表

暗盤340耀才摸頂追入10手好在283蚊守得住
希望見500 賺少少茶錢走人
ching 飲開靚茶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 a94922905 於 2021-2-13 11:34 AM 發表

大陸做假新聞呃國民,卻反指bbc 做假,你話抵唔抵屌?
抵屌!
識話人唔識話自己!

願榮光公義回歸香港
應該重判777,律政屍等9官

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2021-2-13 01:48 PM 發表

700唔同喎 你哋知唔知點解佢會升咁多㗎其實
咪成個賭仔咁
700好勁。。
2014年1拆5
當年100蚊又升到依家7百幾。。

願榮光公義回歸香港
應該重判777,律政屍等9官

回覆 引用 TOP

快手點賺錢?騰訊點賺錢?有得比較咩

不要美金,只愛黃金 !!
發達

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-2-12 09:31 PM 發表

可以嗎?
預計可以最少升10倍,
我輸當你贏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2021-2-13 08:03 PM 發表

我按咗層樓,我將幾百萬儲蓄,瞓身上。過年後,我攞我份糧單,去各銀行,財務,借錢,咩僵位再入市,呢隻嘢一定掂,我瞓曬身,我啲親戚都去到盡
應該按完層樓再借財仔走去孖展入,你而家咁樣對隻股太無信心🤷‍♂️

引用:
原帖由 蝦佬@@ 於 2021-2-13 09:36 PM 發表

應該按完層樓再借財仔走去孖展入,你而家咁樣對隻股太無信心🤷‍♂️
多謝高人指點,我新年後即做,即做,差啲揾少咗添

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-2-13 09:29 PM 發表

快手點賺錢?騰訊點賺錢?有得比較咩
700 by games and customer data
1024 by tips for videa, ad, games and internet live sales

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-2-13 21:42 發表

700 by games and customer data
1024 by tips for videa, ad, games and internet live sales
1024 market share in China, how much?

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-2-13 09:43 PM 發表

1024 market share in China, how much?
What market share in China? U mean compared to other short video competitor?

引用:
原帖由 swws1207 於 2021-2-13 21:47 發表

What market share in China? U mean compared to other short video competitor?
Sure, I want to know

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-2-13 09:43 PM 發表

U hold 0005?how many stock are u holding? Whats market share of hsbc in HK and in world? 😂👍👍

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2021-2-13 09:48 PM 發表

Sure, I want to know
U know the competitor of 1024 already?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]