• 瀏覽: 16,778
  • 回覆: 81
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2021-1-27 01:50 PM 發表

畏高
貨源已歸邊,只睇阿爺點樣玩了。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 壹索 於 2021-1-27 01:54 PM 發表

慘.883又係咁,被雙指咁玩.
E+油價50蚊樓上,老早就應該12-13蚊.

好慘.12蚊,打折1/3價.
尾市勁假時段,又要俾富指玩.

但往後貨源歸亞爺.定價權收回.咁當然確係好事.
師兄,放心﹗我係十二蚊都坐著二十手,樂觀D相信一、二個月內會浮上水面的。

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2021-1-27 04:19 PM 發表

師兄,放心﹗我係十二蚊都坐著二十手,樂觀D相信一、二個月內會浮上水面的。
睇黎你真係幾樂觀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2021-1-27 16:19 發表

嘩!$12蚊坐!都唔知幾時可以到家及有賺

>.<
引用:
原帖由 0748 於 2021-1-27 01:47 PM 發表

尋日競價時段先精彩 大陸接成百億貨
如果中資呢兩日唔接 而家個價6蚊都唔知有無
唔接咪好囉~~
齊齊有平貨執.外豬又要賤價止蝕

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 檸檬茶... 於 2021-1-27 04:23 PM 發表

嘩!$12蚊坐!都唔知幾時可以到家及有賺
貨已歸邊,睇阿爺表演。

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2021-1-27 04:15 PM 發表

如果貪心D,不妨等到10蚊左右放﹗
之前8.6差點就放左了。但又驚放左買唔返,而家又上返8蚊,我唔應該咁貪心。8.6放的話賺左果4萬而家都買又返來了 下次上左9蚊以上先放了袋袋平安,再等位入比較好。

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2021-1-27 16:26 發表

貨已歸邊,睇阿爺表演。
可以明天又大升呢

>.<
引用:
原帖由 賭神無敵 於 2021-1-27 04:19 PM 發表

12蚊先返家鄉個價真系好高。點解唔溝一溝佢令成本跌落來8九蚊呢?

引用:
原帖由 前往夜馬 於 2021-1-27 16:27 發表

之前8.6差點就放左了。但又驚放左買唔返,而家又上返8蚊,我唔應該咁貪心。8.6放的話賺左果4萬而家都買又返來了 下次上左9蚊以上先放了袋袋平安,再等位入比較好。
咁之係你8.6有冇放到

>.<
引用:
原帖由 檸檬茶... 於 2021-1-27 04:27 PM 發表

可以明天又大升呢
有SO架﹗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 檸檬茶... 於 2021-1-27 04:29 PM 發表

咁之係你8.6有冇放到
太貪心掛了個8.8,沒放成,但又在7.7時加多5萬股倉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往夜馬 於 2021-1-27 04:29 PM 發表

12蚊先返家鄉個價真系好高。點解唔溝一溝佢令成本跌落來8九蚊呢?
前天已係7.8入十手

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2021-1-27 04:31 PM 發表

前天已係7.8入十手
之前6蚊幾時果你點解唔溝?我6蚊9果時入7.3已經走左一轉了。後面又買返既。

回覆 引用 TOP

引用:

今天買.支持亞爺.支持國家隊.
=================
琴日勁假時段勁過今天.
琴日全日2百億多.今天1百億多.
魔指沽壓厲害過今天富指.
都好.兩指打曬出泥.亞爺低吸食光.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]