• 瀏覽: 5,340
  • 回覆: 66
唔想再似兩手騰訊咁早賣,少賺兩萬添!
請教下大家,今次兩手廢巴幾多錢賣好呢?

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-27 12:04 PM 發表

唔想再似兩手騰訊咁早賣,少賺兩萬添!
請教下大家,今次兩手廢巴幾多錢賣好呢?
340-400

引用:
原帖由 四眼敏 於 2021-1-27 12:04 PM 發表

340-400
點計出來?計今次財報咋去唔去到300以上?驚太高價達唔到到時冇止賺又得個吉

越多越好

引用:
原帖由 3800gogogo 於 2021-1-27 12:07 PM 發表

越多越好
問題幾多?期望太高結果冇止賺到時跌返咪得個吉😭

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-27 12:06 PM 發表

點計出來?計今次財報咋去唔去到300以上?驚太高價達唔到到時冇止賺又得個吉
垃圾美團都上300樓上,淘寶你有買我有埋,中港澳、乃至全世界華人都中意買便貨,淘寶入面有好多寶,我係揸住唔放嘅,唔係胡孟x話唔入,我新股就衝入去了

樓主有冇睇新聞,
銀行行長有評論
都幾正面

引用:
原帖由 四眼敏 於 2021-1-27 12:10 PM 發表

垃圾美團都上300樓上,淘寶你有買我有埋,中港澳、乃至全世界華人都中意買便貨,淘寶入面有好多寶,我係揸住唔放嘅,唔係胡孟x話唔入,我新股就衝入去了
兩個莊唔同。美團個莊似同騰訊係一個,做嘢方式舒爽大方,似係一個格局大既富二代。唔介意有錢大家一齊賺。
廢巴個莊就應該係個出身貧寒既富一代,睇佢操盤孤寒到死而且又有強迫症,一睇就係個53歲死老嘢,唔好對廢巴目標價期望太多😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 noodle888 於 2021-1-27 12:13 PM 發表

樓主有冇睇新聞,
銀行行長有評論
都幾正面
前一排我聽YouTube d政治爆料節目,一早知螞蟻會重新上市,可能五六月就會上市,但係我而家講緊呢一轉財報目標價呀⋯⋯

今日內好放啦
似散水

笑他血賦情深 奉為心上硃砂
終是不及這天下
笑江山如畫 孑然最是帝王家

謝這半生 爾虞我詐 權術傾軋
成全了君臨天下
謝天命一卦 許掌中盛世繁華
引用:
原帖由 wales2007 於 2021-1-27 12:26 PM 發表

今日內好放啦
似散水
一定唔會。😂財報利好先啱啱開始

回覆 引用 TOP

$300

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

全部都係蟹貨,邊有得升

回覆 引用 TOP

500都低買

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右