• 瀏覽: 6,693
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
二期海景最值錢,三期唔加價反映內園質素相對較差。但呢個價錢都係平,即買即賺

熱賣及精選
引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2021-1-26 04:55 PM 發表

即買即賺
係,不過建議你唔好睇嗰啲淡友,因為我哋需要佢租。尤其是嗰啲乜嘢屯門細單位貴,要更貴買市區嗰啲傻仔千祈唔好提佢地,等佢哋一世買唔到樓。🙏

引用:
原帖由 edwin213 於 2021-1-26 10:55 PM 發表

你自己查吓第二期賣幾多個單位先啦,天材,你查完應該會俾人恥笑緊啦,冇人買?

當然一房單位值錢啲啦
同意。

引用:
原帖由 莫小問 於 2021-1-27 09:30 AM 發表

Cheap哂,平時都開18000蚊一呎,細單位。開15000識唔識賣樓架?
同意,帝御嘅成交已經講緊18000 呎,不過今次開16000 呎第一係勁低層廣告盤,第二就係望內園相對低質啲,所以最優質都係第二期星濤海景。

不過佢講到明會加價,所以有買趁手

引用:
原帖由 莫小問 於 2021-1-27 10:10 AM 發表

15000加價加得去邊呀?加10%都係16500。。。
都同意你嘅,擺到明開錯價錢益後生仔啦,呢個盤起碼都要18000 呎。不過始終香港失業率高企,所以佢咪可以平啲囉,當疫症過後,二手市場就會再創新高,呢個盤起碼都18000 呎以上

歷史日日笑佢地

大埔嵐山又細又貴?賺!已吊他們

屯門龍床貴? 20000呎又賺又吊他們

帝御細?可以買大d 300呎高質向海一房。之後賺完再吊他們😁

引用:
原帖由 pherrows 於 2021-1-27 07:25 PM 發表

寫300萬會唔會好D?見到咁多個位好驚
你唔使諗啦,網上廣告,得一個3,000,000 ,仲要唔係你呢啲人買,你起碼預訂四球

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]