• 瀏覽: 6,694
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2021-1-26 08:23 PM 發表

總之有人要
既然有個終極淡友,咁當然有返個好友。

總之啲買唔起樓嘅人就會話貴,偏僻,其實當年升咗嘅時候佢哋繼續怨啦。事實上買咗一二期嘅業主已經笑緊

熱賣及精選
大西北貨櫃箱都賣300萬,淡狗情何以堪?

引用:
原帖由 edwin213 於 2021-1-26 09:27 PM 發表

總之啲買唔起樓嘅人就會話貴,偏僻,其實當年升咗嘅時候佢哋繼續怨啦。事實上買咗一二期嘅業主已經笑緊
有人買就係市價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2021-1-26 09:42 PM 發表

大西北貨櫃箱都賣300萬,淡狗情何以堪?
淡淡又等世界末日

回覆 引用 TOP

咁不如揀市區公屋

回覆 引用 TOP

香港D皇帝住徙置區咁密質質,真係可憐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwwin 於 2021-1-26 07:21 PM 發表

之前個輪已經滯銷

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29542602&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share
係咪依個傻仔😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwin213 於 2021-1-26 09:27 PM 發表

支持

引用:
原帖由 半夜不安的主角 於 2021-1-26 10:41 PM 發表

支持
支持!!!

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2021-1-26 02:29 PM 發表

大把人買
睇下結果,我唔信208會賣曬

引用:
原帖由 十五九十 於 2021-1-26 10:45 PM 發表

睇下結果,我唔信208會賣曬
你自己查吓第二期賣幾多個單位先啦,天材,你查完應該會俾人恥笑緊啦,冇人買?

當然一房單位值錢啲啦

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2021-1-26 10:42 PM 發表

支持!!!
你岩,今次好難有過萬登記

未必可以全部淸

https://ps.hket.com/article/2718892

帝御‧金灣開售│ 疫情下收逾萬登記賣次輪185伙 即日沽清套現8.38億元

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwin213 於 2021-1-26 10:55 PM 發表

你自己查吓第二期賣幾多個單位先啦,天材,你查完應該會俾人恥笑緊啦,冇人買?

當然一房單位值錢啲啦
同意。

Cheap哂,平時都開18000蚊一呎,細單位。開15000識唔識賣樓架?

引用:
原帖由 莫小問 於 2021-1-27 09:30 AM 發表

Cheap哂,平時都開18000蚊一呎,細單位。開15000識唔識賣樓架?
同意,帝御嘅成交已經講緊18000 呎,不過今次開16000 呎第一係勁低層廣告盤,第二就係望內園相對低質啲,所以最優質都係第二期星濤海景。

不過佢講到明會加價,所以有買趁手

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]