• 瀏覽: 21,529
  • 回覆: 169
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 06:41 PM 發表

百度係大陸臭到不得了
政府驚其他網絡公司壟斷,先留距。
百度係大陸無乜人用,最多用黎搵下資料
距 廣告害死人
年輕人無人在信 百度既廣告。

每個男人都有 說不出的心碎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 06:41 PM 發表

可能借盡都抽唔到二手,比大孖沙入晒貨,玩下撞運氣就無仿,搏命都無用。

回覆 引用 TOP

哇哦 期待  

回覆 引用 TOP

訓身

回覆 引用 TOP

最唔環保係電動車

回覆 引用 TOP

反大陸吹啦

回覆 引用 TOP

其實如果平時會返大陸就知道百度好重要,買股票唔系亂狗買。

回覆 引用 TOP

當你睇下一間外賣公司估值都可以咁高,百度純高科技公司你話可以睇幾多

引用:
原帖由 山邊有白襪 於 2021-1-23 02:46 PM 發表

當你睇下一間外賣公司估值都可以咁高,百度純高科技公司你話可以睇幾多
叻仔 美團都兩萬幾億,百度無4萬億點係路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2021-1-22 06:53 PM 發表

老千。。。
好酸!真係好酸!

回覆 引用 TOP

小米又話股王,雷蛇又話股王,京東又話股王。。。。而家到百度。。。。。。究竟“股王”同d證券公司既“副總裁”係咪一樣架?

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-1-23 03:45 PM 發表

小米又話股王,雷蛇又話股王,京東又話股王。。。。而家到百度。。。。。。究竟“股王”同d證券公司既“副總裁”係咪一樣架?
呢位同學你厚多屎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-1-23 03:45 PM 發表

小米 雷蛇都超過100%仲唔係股王,家下京東同百度準備都100%

自動駕駛只是比唔識開車的人用(泊車),你開車要用嗎?自動駕駛?在北方冰封雪地路面打滑,自動駕駛能嗎?

引用:
原帖由 HKGPRC 於 2021-1-23 04:23 PM 發表

自動駕駛只是比唔識開車的人用(泊車),你開車要用嗎?自動駕駛?在北方冰封雪地路面打滑,自動駕駛能嗎?
香港就係有你d咁既人⋯⋯AI醫生能睇病人嗎?點解又可以商業化左⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]