• 瀏覽: 21,527
  • 回覆: 169
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-1-22 06:59 PM 發表

個個學恆大汽車
在市場抽水
再慢慢開發個十年八載
恆大都係學尼古拉nkla

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"
熱賣及精選
引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 07:13 PM 發表

Are you ok
哈哈哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-22 07:20 PM 發表

恆大都係學尼古拉nkla
恆大收皮啦乜技術都無,明明做醫藥,都話造車

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 07:20 PM 發表

恆大收皮啦乜技術都無,明明做醫藥,都話造車
恆大系好妖的
個個唱衰,卻偏偏升到仆街,業績仲係好勁果隻

"cut loss short,let profit run"
引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-22 07:23 PM 發表

恆大系好妖的
個個唱衰,卻偏偏升到仆街,業績仲係好勁果隻
老千

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 07:24 PM 發表

老千
我覺得恆大係好野黎,反而係幕後老千老闆搵打手鋪天蓋地唱衰收貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 07:24 PM 發表

老千
你仲有冇1337?

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-22 07:33 PM 發表

你仲有冇1337?
未走過,上星期先增持完 無$20唔洗指意要我d貨

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 07:34 PM 發表

未走過,上星期先增持完 無$20唔洗指意要我d貨
20??叫佢攪SAAS都有D機既

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-22 07:35 PM 發表

留意業績,硬件增長唔洗睇 睇軟體收入,同未來策略

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-22 07:35 PM 發表

佢間fintech增長好恐怖,因為佢d fans太多,人地d Fintech推新野出來都要先燒錢 但係雷蛇就輕鬆可以搵到大量新客, FB IG閒閒地一千幾百萬fans...一個post已經勝過人地用幾百萬廣告費

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 07:45 PM 發表

佢間fintech增長好恐怖,因為佢d fans太多,人地d Fintech推新野出來都要先燒錢 但係雷蛇就輕鬆可以搵到大量新客, FB IG閒閒地一千幾百萬fans...一個post已經勝過人地用幾百萬廣告費
見你咁有信心,咁有調整我就加倉啦

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-22 07:49 PM 發表

見你咁有信心,咁有調整我就加倉啦
呢隻係我唯一10年投資 乜野風暴都唔放,希望係QQ2.0

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-1-22 07:50 PM 發表

呢隻係我唯一10年投資 乜野風暴都唔放,希望係QQ2.0
QQ巿場大,又有政策護航
能有長城或創科成績我就滿足了

引用:
原帖由 leucocyte 於 2021-1-22 07:59 PM 發表

QQ巿場大,又有政策護航
能有長城或創科成績我就滿足了
雷蛇新加坡總部就來起好增聘2000人⋯業務做大左⋯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]