• 瀏覽: 2,848
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
首先會德豐是萬五蚊買番黎,賣二萬三基本上只有微利,明顯是示弱的表現。

諗住啟德有超過一年的購買力積壓左,結果第二輪就已清唔哂。

最賣得的是望到海的三房,如果睇好香港呢個價都可接受。細單位就賣二萬四都已供過於求,買左啟德其他屋苑細單位的唔知點算。

熱賣及精選
有條啟德痴漢乜唔係話全清嘅咩
佢又作野
@海邊笨拙的榴槤

見到最貴的先二萬八,笑左,匯璽賣三萬幾啦

恒基可能要下年先賣了,又要儲一年購買力。

回覆 引用 TOP

柏敖莊賣剩38間開放式、一房單位
買呢類價錢單位既人似乎唔係咁 price sensitive

三房半個鐘內沽清喎
剩低呢三間, 可能係班大孖沙覺得一兩房太cheap而揀唔落手

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2021-1-21 10:37 PM 發表

見到最貴的先二萬八,笑左,匯璽賣三萬幾啦
匯璽已屆現樓

回覆 引用 TOP

賣剩一間都是淡友又大勝啦

不求問達於世!
引用:
原帖由 funnyboy0913 於 2021-1-22 12:01 AM 發表

三房半個鐘內沽清喎
剩低呢三間, 可能係班大孖沙覺得一兩房太cheap而揀唔落手
無錢的,覺得900萬買1房太貴
有錢的,何不用2000萬買間3房單位
所以啟德的細單位好難賣呢!

回覆 引用 TOP

賣剩3間咁多, 淡淡有排J

引用:
原帖由 騰雞腳軟男 於 2021-1-21 10:33 PM 發表

首先會德豐是萬五蚊買番黎,賣二萬三基本上只有微利,明顯是示弱的表現。

諗住啟德有超過一年的購買力積壓左,結果第二輪就已清唔哂。

最賣得的是望到海的三房,如果睇好香港呢個價都可接受。細單位就賣二萬四都已供過於求,買左啟德其他屋苑細單位的唔知點算。
3房可以望到海?

------------------------------------
免責聲明: 本人於香港討論區發表的所有文章,圖片、聲音、影片、超連結或其他,純屬吹水/九嗡, 絕不可以做為任何投資或買入賣出之參考。所有投資買賣須自行決定,自行負責。
次輪就清唔哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-1-21 10:36 PM 發表

有條啟德痴漢乜唔係話全清嘅咩
佢又作野
@海邊笨拙的榴槤
一早講左,啟德吹大左,連300個單位咁大把,都賣唔哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funnyboy0913 於 2021-1-22 12:01 AM 發表

三房半個鐘內沽清喎
三房佔好少,同埋有海快清不奇。

引用:
原帖由 easywin 於 2021-1-22 12:49 AM 發表

3房可以望到海?
可以,在前面會德豐果兩棟中間望,恒基沒有遮。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]