• 瀏覽: 6,730
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
AA update
啟德Monaco次輪開售1小時
所有3房沽清!
連今日招標13伙優質的3房戶都全部賣出
最貴1伙超過2100萬,呎價逼近28000蚊呎!

熱賣及精選
引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-1-21 04:34 PM 發表

AA update
所有3房沽清!
呢位AA每日update, 好聽老細話

Good news.  

回覆 引用 TOP

淡淡話做假

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

股市賺咗舊錢,又可以去搶樓。
你話點跌?

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-1-21 04:34 PM 發表

AA update
所有3房沽清!
犀利

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你好我好大家好 於 2021-1-21 04:37 PM 發表

呢位AA每日update, 好聽老細話
我唔係AA, 我成日都講1手唔計的!

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-1-21 04:47 PM 發表

我唔係AA, 我成日都講1手唔計的!
AA每日要同你update?

回覆 引用 TOP

沒有最高,只有更高,停不了的新高

回覆 引用 TOP

班淡淡去灑邊呢?

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
呢D三房八百呎左右賣過兩千萬,利害?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場奇心事 於 2021-1-21 05:07 PM 發表

真係會聽到咁驚咁睇望內園
今批單位仍然是沒有海景的。。。。。。。

老細話賣甘平做咩呀, 立即加去3xxxx

得咁少單位沽唔清就大件事啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]