• 瀏覽: 28,843
  • 回覆: 195
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 ch_margaux 於 2021-1-21 12:31 PM 發表

上年先話買咗間三房,未夠一年就話賣咗。賣咗又要還按揭,又要俾辣稅,又失業,仲買條毛咩。重作啦!屌

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28867332&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
👍👍,踢爆

熱賣及精選
做酒店卑人炒?咩職位?

引用:
原帖由 tungtungo 於 2021-1-21 12:07 PM 發表

本人做酒店業,終於頂唔住俾人炒左
馬死落地行
寧願賣樓再入市, 都唔想租樓><
最近成功放左喇, 依家睇緊尚悅2房或尚悅嶺1房
希望搵到好野啦~

祝我快D搵到新工....><
加油快D搵到新工

引用:
原帖由 ch_margaux 於 2021-1-21 12:31 PM 發表

上年先話買咗間三房,未夠一年就話賣咗。賣咗又要還按揭,又要俾辣稅,又失業,仲買條毛咩。重作啦!屌

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28867332&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
咪糸,多9 餘 動作,一出一入分分鐘仲要蝕,上唔番會仲仆街

引用:
原帖由 高大芳香的妹頭 於 2021-1-21 09:30 PM 發表

咪糸,多9 餘 動作,一出一入分分鐘仲要蝕,上唔番會仲仆街
供得起我唔會賣,就係計過供唔起..

引用:
原帖由 tabgo367367 於 2021-1-21 07:46 PM 發表

👍👍,踢爆
我真係賣左, 踢咩爆

引用:
原帖由 chapterone 於 2021-1-21 08:12 PM 發表

加油快D搵到新工
謝謝你

引用:
原帖由 京都花見 於 2021-1-21 08:08 PM 發表

做酒店卑人炒?咩職位?
香格里拉酒店集團稱本月調整編制 工會料裁百人|即時新聞|港澳|on.cc東網

自己睇

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-1-21 06:52 PM 發表

500萬樓下,屯門兆康附近,可以買到3xx呎細兩房單位,4個人都勉強夠住。
我想住返元朗, 但如果搵唔到, 我都會睇屯門, 謝謝你

引用:
原帖由 tungtungo 於 2021-1-21 10:16 PM 發表

供得起我唔會賣,就係計過供唔起..
明白各有各嘅難,加油

引用:

唔係點老點d人又賣又買兩份傭,AA袋袋平安

元朗二手AA交投淡靜咩?
好心你哋依家比d心機打比業主鋤價啦

鋤到口靚價自然有成交,一路夾個買家追上車有咩用?

引用:
原帖由 高大芳香的妹頭 於 2021-1-21 10:21 PM 發表

明白各有各嘅難,加油
謝謝你呀

引用:
原帖由 莫小問 於 2021-1-21 10:25 PM 發表

元朗二手AA交投淡靜咩?
好心你哋依家比d心機打比業主鋤價啦

鋤到口靚價自然有成交,一路夾個買家追上車有咩用?
幫我鋤間450一房pls

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]